OFFLINE

Menő vagy ciki a Louis Vuitton gofrisütő?

2012. július 31., kedd 08:09

A kétszer is címlapháborút nyert Louis Vuitton ezúttal a Los Angeles-i székhelyű designert, Andrew Lewickit ihlette meg. „Szeretem az elcsépelt vicceket, élvezem a humort és a szójátékokat. Megszállottja vagyok az anyagoknak, a gyártási módszereknek és a gyártásnak” – mondta az OTIS-on végzett 29 éves Andrew Lewicki, a hatásvadász sütő megalkotója, akit mindig is inspiráltak a társadalmilag, politikailag nem annyira elfogadott, sőt, egyenesen illegális dolgok.

Louis Vuitton gofrisütő
Louis Vuitton gofrisütő

A modern élet paradoxonaival szívesen kísérletező tervező a divatház klasszikus mintájával és az ikonikus monogrammal látta el a teflon bevonatú gofrisütőt, ami engedély hiányában egyelőre csak műalkotásként létezik, nem dobták még piacra. Nem ez az első eset, hogy a márka tervezőin kívül másokat sem hagyott nyugodni a LV logója, az arizoniai Phoenixben például valaki Louis Vuitton mintájúra festette garázsajtaját.

Lewicki kreációjához hasonlóan szokatlan projektet mutatott be az idei Milánói Design Héten a japán Ryosuke Fukusada és a portugál Rui Pereira is ‘Sapore dei Mobili’ néven. A tervezőpáros sütőjével babaszoba-berendezéseket lehet gyártani gofritésztából.

Ön mit gondol, menő vagy ciki a luxusreggelit készítő LV gofrisütő, vagy beéri ezután is a hagyományos készülékkel? Ha valami hasonlóan ismert és elcsépelt mintára vágyik, Hello Kittys gofrisütőt az eBay-en már 20 dollártól (kb. 4600 forinttól) rendelhet.

2435 szavazat 1877 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta