OFFLINE

Kétszer is címlapcsatát nyert a Louis Vuitton

2012. július 31., kedd 08:26

Emlékeznek még, hogy 2010 őszén mekkora siker volt a Balmain aranyló ruhája? Nos, a Louis Vuitton tavaszi/nyári kollekciójának egy fehér darabja jócskán túlszárnyalta a teljesítményét, ugyanis a Fashionista számításai szerint a tavaszi szezonban kilenc divatmagazin címlapján is ebben a kreációban pózolt az aktuális modell. A két második helyezett, a Gucci és a Prada három-három címlappal maradt le a márkától, és összesen tíz kreáció volt, amely ötször került fel a magazin legelejére. Ebben a mezőnyben egyébként a Prada és a Louis Vuitton vitte a prímet, a Dolce & Gabban, a Christian Dior és a Gucci csak egy-egy összeállítással képviselteti magát.

A Louis Vuitton egyébként az összesített versenyt is megnyerte, hiszen a tavaszi/nyári szezonban 88 divatlap címlapján kapott helyet egy-egy kreációjuk, többek közt az, amelyet először Kate Moss viselt a Párizsi Divathét kifutóján, később pedig a japán Vogue címlapján is ebben tűnt fel.  A műleszbiző Lana Del Rey a brit Vogue márciusi borítóján és Naty Chabanenko az ukrán Harper's Bazaarban viselte a Nánási Pált is megihlető tavaszi/nyári kollekció egy-egy darabját.  A Yayoi Kusamával közös pöttyös kollekció egyébként szintén nagy kedvence volt a magazinoknak.

A Louis Vuitton egyébként tíz címlappal hagyta maga mögött az olasz Pradát. A dobogó harmadik fokára kapaszkodott fel a hatásvadász paprikás ruhával nyomuló Dolce & Gabbana is, a luxus márka 71 magazin címlapját járta meg kollekciója valamelyik darabjával.

És hogy a Louis Vuittonnak sikerül-e majd dupláznia? Emma Stone és Andrew Garfield az augusztusi Teen Vogue címlapján már az őszi kollekciót viseli, de egyelőre túl korai megmondani, hogy lesz-e trónfosztás vagy sem.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta