OFFLINE

Fémes divat: 6 szabály, amit betartva nem nézik majd gigászi diszkógömbnek

2012. július 30., hétfő 14:54

Manapság nagyon sok veszélyes trend van, vegyük csak az állat- és virágmintát, valamint társait. Hasonlóan óvatosan kell bánni az egyik legújabb divatos irányzattal, a fémes, arany-, ezüst- és bronzfényű ruhadarabokkal. Heidi Klum összefogott Petra Flannery stílusszakértővel, hogy mindenkit felvilágítson arról, hogyan lőhetünk mellé, mik azok a szabályok, amelyeket nem árt betartani, mert különben úgy nézünk majd ki, mint egy méretes diszkógömb.

ruha

Ezek a következők:

1. Ha nem vagyunk még elég bátrak, akkor kezdjük a kiegészítőkkel, mondjuk egy fémesen fényes magas sarkú cipővel vagy táskával.

2. Ha már rákaptunk az ízére, de nem akarunk túlzásba esni, akkor válasszunk lágyan csillogó anyagokból készült ruhadarabokat.

3. Ne keverjük a különböző színeket, a bronz, az arany és az ezüst nem jó barát.

4. A fémes ruhákat és kiegészítőket érdemes egyszínű (fekete, fehér vagy natúr), egyszerű darabokkal párosítani.

5. Mivel a fémes csillogás önmagában is elég feltűnő, nem kell tovább bonyolítani, vagyis ha lehet, kerüljük a flittereket és a különböző textúrák halmozását.

6. Ha bulizni megyünk, vegyünk fel egy fémes ruhát és egy natúrszínű cipőt egyszerű kiegészítőkkel. Munkába pedig a következő szett ajánlott: egy diszkréten csillogó szoknyát egy egyszerű felsőrésszel.

 

Akik nem félnek kipróbálni a fémes külsőt, a külföldi márkák honlapjairól, de a magyar üzletekből is beszerezhetik a szükséges darabokat. Szerencsére a többségük le is van árazva. Egy fémszálakkal átszőtt tweedzakót, ami az egyik kulcsdarabja ennek a trendnek, például közel tízezer forintért lehet megvásárolni a Zarában, de szoknyákban, rövidnadrágokban, sőt, kiegészítőkben sincs hiány. (További ötletekért kattintsa végig a mellékelt galériát!)

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta