OFFLINE

Tippek modellektől: így pózoljon bikiniben!

2012. július 29., vasárnap 13:03

Bár a legtöbben nyugodtan fekszenek a parton vagy néha megmártóznak a vízben, a közösségi oldalaknak köszönhetően egyre többen vannak azok, akik strandolás közben is nagy hévvel készítik a fotókat, amelyeket majd megoszthatnak országgal-világgal. Persze ilyenkor mindenki a legjobb formáját akarja hozni, ezzel nincs is semmi baj. De hogyan pózoljunk bikiniben? A Fashionista megkért pár hivatásos modellt, hogy adjanak tippeket nőtársaiknak.

1. Pipiskedj!

Jessica Hart 2009-ben szerepelt a Sports Illustrated bikinis különkiadásában, szóval ő biztosan tudja, hogy miről beszél. Szerinte érdemes lábujjhegyre állni, hiszen ettől megfeszülnek az izmok, ráadásul hosszabbnak tűnik a lábunk. A karunkkal ne csináljunk semmi vadat, helyezzük a csípőnkre vagy babráljunk a hajunkkal. Ja, az állunkat pedig emeljük meg, így nem lesznek zavaró árnyékok a szem alatt és sokkal magabiztosabbnak tűnünk – állítja Hart.

2. Válassz jól fürdőruhát!

Georgina Burke plus-size modell úgy véli, egy jól megválasztott, megfelelő méretű fürdőruha a legfontosabb dolog és persze nem árt, ha hibátlan bőrünk van. Ha másként nem megy, próbálkozhatunk barnító készítményekkel is. Persze az sem mindegy, milyen pózt veszünk fel. Szerinte érdemes kinyomni a feneket, hátrahúzni a vállakat, hogy a mell kidülledjen és persze amennyire csak tudjuk, húzzuk be a hasunkat.

3. Így tűnik majd hosszabbnak a láb!

Ha egyik lábunkat a másik elé rakjuk, akkor olyan hatást érünk el, mintha homokóra alkatunk lenne – tanácsolja Burke, aki emellett szintén azt tanácsolja, hogy a kezünket tegyük a csípőnkre. Hozzáteszi, kicsit fordítsuk el a testünket a kamerától és ahogy Jessica Hart is javasolta, szegezzük előre az állunkat. A molett hölgyeknek pedig azt ajánlja, hogy vegyenek fel magassarkút, optikailag ugyanis ez is nyújt.

4. Lábak keresztbe, vállat ejts!

Lauren Chan szerint amellett, hogy keresztezzük a lábainkat, ügyeljünk arra, hogy az egyik vállunk legyen lejjebb a másiknál. A karjainkkal pedig ne csináljunk semmit, esetleg az egyik kezünket a derekunkra helyezhetjük.

5. Takarj, ha muszáj!

Chan szerint mindig legyen nálunk egy könnyed sál vagy strandruha, amivel el tudjuk takarni a kínos részeket és nagyon jó dolognak tartja, hogy ismét divatba jöttek a magas derekú bikinik.

6. Fő a természetesség!

Erin Heatherton, a Victoria's Secret egyik modellje szerint minden póz jó, ami természetesen jön, ami kényelmes. Ha nem akarjuk lógatni a karunkat, helyezzük a kezünket a csípőnkre, vagy ahogy Jessica Hart is javasolta, játszadozzunk a hajunkkal. Hozzáteszi, helyezzük a súlyunkat a lábfej elülső részére és egy kicsit meg is dönthetjük a csípőnket.  Ja, és bánjunk óvatosan a sminkkel, a túl sok festék ciki a strandon.

7. Mosoly, szemkontaktus!

IngaEiriksdottir, aki Georgina Burke-höz hasonlóan szintén plus-size modell, elismételte a többiek tanácsainak egy részét és hozzátette, egy nagy, széles mosoly soha nem árthat, ahogy az sem, ha egyenesen a kamerába nézünk. Nem baj, ha egy kicsit megdöntjük a fejünket az egyik irányba, de mindig, minden körülmények között nézzünk a fényképezőgép lencséjébe. Ja, és persze jógázzunk sokat és barnuljunk vagy barnítsunk, kinek hogy tetszik.

8. Pucsíts!

Chrissy Teigen szintén feltűnt már a Sports Illustrated bikinis különkiadásában, így az ő tanácsai is mérvadóak lehetnek. A modell állítása szerint mindig ragaszkodik ahhoz, hogy felülről fotózzák és nyugodtan kövessük mi is a példáját. Ami az arcot illeti, neki az jött be, ha egy kicsit kinyomja az állát és lehajtja a fejét. Igen, tudja, hogy ez kicsit fura érzés, de ha nem visszük túlzásba, mindenkinek jól áll. És persze ami még nagyon fontos, hogy toljuk ki a fenekünket egészen addig, amíg el nem kezd fájni a derekunk.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta