Hotelekben árusítják Angelina Jolie exkluzív ékszereit

Angelina Jolie nem tartozik azok közé a hollywoodi kolléganői közé, aki élvonalbeli márkákkal együttműködve cipőket, táskákat, vagy túlárazott, semmilyen fehér pólókat dobna piacra. A köztudottan ékszermániás  színésznő a neves ékszerésszel, a hatkarátos eljegyzési gyűrűjéért is felelős Robert Procoppal együttműködve tavaly mégis belefogott egy ékszerkollekció megtervezésébe. A kilenc hónapig tartó munka végeredményét tavaly 'Style of Jolie' néven a Beverly Hills-ben található Julien galériában mutatták be, és eddig csak keveseknek adatott meg, hogy közelebbről is megtekinthessék a csillogó kreációkat. Ez most megváltozik.

A luxusvonalba tartozó klasszikus és elegáns fülbevalók, nyakláncok, karkötők és gyűrűk, amelyek filmpremiereken, vörös szőnyeges eseményeken, mint a 2009-es Oscar gálán vagy a Velencében forgatott Tourist című filmben már láthatóak voltak a filmsztáron, augusztus 15-ig két luxushotelben is megvásárolhatóak – írja a Vogue.

Az egy hónapra felállított pop-up vitrinek a Cap Ferrat-ban található Grand Hotelben, illetve Monacóban, a Hotel de Parisban találhatóak. Az árverésből befolyt összeget természetesen jótékonysági célokra fordítják, elsősorban a Children of Conflict alapítványnak ajánlják fel, akik világszerte hátrányos helyzetben lévő gyermekek oktatására fektetik a hangsúlyt.

Oszd meg másokkal is!
Mustra