OFFLINE

Hotelekben árusítják Angelina Jolie exkluzív ékszereit

2012. július 29., vasárnap 10:09

Angelina Jolie nem tartozik azok közé a hollywoodi kolléganői közé, aki élvonalbeli márkákkal együttműködve cipőket, táskákat, vagy túlárazott, semmilyen fehér pólókat dobna piacra. A köztudottan ékszermániás  színésznő a neves ékszerésszel, a hatkarátos eljegyzési gyűrűjéért is felelős Robert Procoppal együttműködve tavaly mégis belefogott egy ékszerkollekció megtervezésébe. A kilenc hónapig tartó munka végeredményét tavaly 'Style of Jolie' néven a Beverly Hills-ben található Julien galériában mutatták be, és eddig csak keveseknek adatott meg, hogy közelebbről is megtekinthessék a csillogó kreációkat. Ez most megváltozik.

A luxusvonalba tartozó klasszikus és elegáns fülbevalók, nyakláncok, karkötők és gyűrűk, amelyek filmpremiereken, vörös szőnyeges eseményeken, mint a 2009-es Oscar gálán vagy a Velencében forgatott Tourist című filmben már láthatóak voltak a filmsztáron, augusztus 15-ig két luxushotelben is megvásárolhatóak – írja a Vogue.

Az egy hónapra felállított pop-up vitrinek a Cap Ferrat-ban található Grand Hotelben, illetve Monacóban, a Hotel de Parisban találhatóak. Az árverésből befolyt összeget természetesen jótékonysági célokra fordítják, elsősorban a Children of Conflict alapítványnak ajánlják fel, akik világszerte hátrányos helyzetben lévő gyermekek oktatására fektetik a hangsúlyt.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta