OFFLINE

Duplafarmer: a kanadai szmoking viselésének három legfőbb szabálya

2012. július 29., vasárnap 14:35

Farmertrendek jönnek-mennek, de továbbra sem ciki tetőtől talpig farmerba öltözni a HuffingtonPost szerint. Szerencsére nem a túlzásba vitt farmerhordás jött vissza a divatba, ahogy azt Britney Spears és Justin Timberlake követte el még 2001-ben. A "dupla famer" trenddel többek között a brit-, a francia- illetve az ausztrál Vogue is foglalkozott, és több celeb is behódolt már a visszatérő trendnek – többek között Tyra Banks és Katie Holmes.

A farmernadrág és -felsőrész kombinációjának bizalmat szavaztak a mexikói Vogue augusztusi számában is, amelynek címlapján Kasia Struss pózol a sokszor csak kanadai szmokingnak csúfolt összeállításban.

A mexikói Vogue augusztusi száma
A mexikói Vogue augusztusi száma

Az probléma ezzel a trenddel, hogy könnyedén túlzásba eshet az ember és így nevetséges lesz a szerelése. Ha a következő három szabályt betartjuk, akkor ezt elkerülhetjük és biztosan nem nézünk ki úgy, mint Christina Aguilera a kilencvenes évek végén:

  • az alsó és a felsőrész semmiképpen se legyen teljesen egyező színű, egy kis eltérés az anyagban vagy színben mindenképpen szükséges
  • a farmer ne legyen divatjamúlt, például nagyon sötét, nevetségesen kifehérített vagy kis gyűrődésekkel tarkított
  • mindenképpen kerüljük el a csillogó vagy kövekkel kirakott láncos öveket.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta