Tényleg létezik a fogyasztó fehérnemű

Marina Gask, a Daily Mail újságírója tesztelte a Playtex új fehérneműjét, ami azzal kecsegteti a vásárolókat, hogy 28 nap alatt egy számot biztosan lefarag a testükből. Sőt még a narancsbőrre is jó hatással van, amivel még a cellulitisz elleni krémek sem tudtak elbánni. A misztikusan hangzó "aktív, ásványi kerámiakristályok" bele vannak szőve az anyagba, és a mikrokeringés fokozásával érik el a jó hatást. A fehérneműt, amely tesztelője szerint igen feszes és kényelmetlen, egy hónapon át kell folyamatosan hordani a sikerhez.

feh640

A 38 fontba (14 000 Ft) kerülő termékből nem elég egy, legalábbis ha valaki nem akarja ugyanazt a darabot hordani egy hónapig. A jó hír az, hogy a kristályok – akármik is legyenek – ellenállnak a mosógépnek, vagyis a kedvező hatás nem csökken, és ha sokat hordjuk, lassan leolvad rólunk minden plusz kiló. Gask 28 napi hordás után azt tapasztalta, hogy 5 centivel csökkent a dereka, és 2,27 kilót fogyott, anélkül, hogy elment volna tornázni.

O1SD LL  ZOOM OFF copy

A cég azt mondja egyébként, hogy legalább 2,8 cm-es derékméret-csökkenéssel lehet számolni, ha valaki legalább napi nyolc órát hordja 28 napon át. A tesztelést 25, 25-30 éves nőn végezték. Az alanyok 60 százaléka úgy érezte, hogy rugalmasabb lett a bőre, 80 százalékuk pedig puhább bőrről számolt be. Terhesek és szoptató kismamák mindenesetre nem használhatják a csodafehérneműt.

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek