OFFLINE

Tényleg létezik a fogyasztó fehérnemű

2012. július 28., szombat 21:23

Marina Gask, a Daily Mail újságírója tesztelte a Playtex új fehérneműjét, ami azzal kecsegteti a vásárolókat, hogy 28 nap alatt egy számot biztosan lefarag a testükből. Sőt még a narancsbőrre is jó hatással van, amivel még a cellulitisz elleni krémek sem tudtak elbánni. A misztikusan hangzó "aktív, ásványi kerámiakristályok" bele vannak szőve az anyagba, és a mikrokeringés fokozásával érik el a jó hatást. A fehérneműt, amely tesztelője szerint igen feszes és kényelmetlen, egy hónapon át kell folyamatosan hordani a sikerhez.

feh640

A 38 fontba (14 000 Ft) kerülő termékből nem elég egy, legalábbis ha valaki nem akarja ugyanazt a darabot hordani egy hónapig. A jó hír az, hogy a kristályok – akármik is legyenek – ellenállnak a mosógépnek, vagyis a kedvező hatás nem csökken, és ha sokat hordjuk, lassan leolvad rólunk minden plusz kiló. Gask 28 napi hordás után azt tapasztalta, hogy 5 centivel csökkent a dereka, és 2,27 kilót fogyott, anélkül, hogy elment volna tornázni.

O1SD LL  ZOOM OFF copy

A cég azt mondja egyébként, hogy legalább 2,8 cm-es derékméret-csökkenéssel lehet számolni, ha valaki legalább napi nyolc órát hordja 28 napon át. A tesztelést 25, 25-30 éves nőn végezték. Az alanyok 60 százaléka úgy érezte, hogy rugalmasabb lett a bőre, 80 százalékuk pedig puhább bőrről számolt be. Terhesek és szoptató kismamák mindenesetre nem használhatják a csodafehérneműt.

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta