OFFLINE

A Facebook ihlette az YSl új sminkjét: menő, vagy ciki?

2012. július 25., szerda 13:25

Az új kreatív igazgató jóvoltából nevet váltó divatház felfigyelt a minden területet behálózó közösségi oldalban, az életünket is tönkretevő Facebookban rejlő lehetőségekre. A luxusmárka legújabb, aranyozott tokba rejtett sminkkollekciójának színpalettáját a jellegzetes Facebook színekből, a királykékből, a fehérből, a szürkéből és a feketéből állították össze  – írja a Huffingtonpost.

„Megtiszteltetés, hogy egy olyan elismert márka, mint az Yves Saint Laurent, Facebook színkódokat használ és egyedülálló, speciális terméket dob piacra a rajongóknak" – mondta a közösségi oldal franciaországi kereskedelmi igazgatója, Damien Vincent a váratlan kollaborációról. Az YSL szóvivője elmondta, hogy a cél az volt, hogy a Facebook kék árnyalata és négy fő színe egyesüljön a márka impozáns designjával.

Facebook inspirálta sminkpaletta
Facebook inspirálta sminkpaletta

A mindössze 1650 darabban legyártott exkluzív kozmetikumot YSL Pure Chromatics 'Devoted to Fans' néven július 19-től lehet megvásárolni kizárólag online, az YSL Facebook oldalán 39 fontért, 14400 forintért. Arról nincsenek hírek, hogy az YSL a továbbiakban kívánna más közösségi oldalakkal, például a Pinteresttel vagy a Twitterrel közösen egyéb sminktermékeket piacra dobni, de most nem is ez a kérdés, hanem az, hogy önnek hogy tetszik a facebookos szemhéjfesték? Menő dolognak tartja csak azért 14 ezret adni egy palettára, mert Facebook-kék festék van benne, vagy fölösleges marketingfogásnak tartja, hogy a divatház a közösségi oldallal adja el sminktermékét?

1583 szavazat 1506 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta