Ez lesz Kate Moss és Naomi Campbell legolcsóbb munkája

Augusztus 12-én tartják a 2012-es nyári olimpia záróünnepségét. Az est két házigazdája a stílusválságba került Kate Moss és a magyar modellel randizó Russel Brand lesz. A két angol hírességen kívül igazi sztárparádéval készülnek a londoniak, Moss mellett színpadra lép Naomi Campbell, Georgia May Jagger, Lily Cole, a devonshire-i herceg és hercegnő unokája, Stella Tennant, és Lily Donaldson – írja a Mirror.

96841272
Chris Jackson/ffr / Getty Images

Az angol szupermodellek ráadásul nem csak mosolyogni fognak, hanem David Bowie 1974-es Diamond Dogs albumáról elénekelik a 'Rebel Rebel' című számot, melyért fejenként jelképesen 1 fontos, 360 forintos gázsit kapnak. A modellek fellépőruháit neves brit tervezők – Sarah Burton, Stella McCartney és Vivienne Westwood – készítik.

A hivatalos program szerint színpadra áll még George Michael, aki az új videóklipjében szereplő Kate Moss-szal közösen fogja előadni egyik új dalát, a 'White Light'-ot. Az ismert komikus duó, Dawn French és Jennifer Saunders a Sex Pistols 'Pretty Vacant' slágerével készül, de fellép a Madness, a Take That, Annie Lennox, a Kaiser Chiefs, a Pet Shop Boys és a királyi balett-társulat 300 művésze is.

A ceremónián külön királyi páholy is lesz, ahol várhatóan az egész királyi család felvonul majd. Kíváncsian várjuk, hogy Katalin hercegné beszerzi-e az ünnepségre Sarah Burton legújabb kollekciójának egyik darabját, vagy konfekcióban jelenik meg Vilmos oldalán.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek