OFFLINE

Ez lesz Kate Moss és Naomi Campbell legolcsóbb munkája

2012. július 23., hétfő 20:42

Augusztus 12-én tartják a 2012-es nyári olimpia záróünnepségét. Az est két házigazdája a stílusválságba került Kate Moss és a magyar modellel randizó Russel Brand lesz. A két angol hírességen kívül igazi sztárparádéval készülnek a londoniak, Moss mellett színpadra lép Naomi Campbell, Georgia May Jagger, Lily Cole, a devonshire-i herceg és hercegnő unokája, Stella Tennant, és Lily Donaldson – írja a Mirror.

96841272
Fotó: Chris Jackson/ffr / Getty Images

Az angol szupermodellek ráadásul nem csak mosolyogni fognak, hanem David Bowie 1974-es Diamond Dogs albumáról elénekelik a 'Rebel Rebel' című számot, melyért fejenként jelképesen 1 fontos, 360 forintos gázsit kapnak. A modellek fellépőruháit neves brit tervezők – Sarah Burton, Stella McCartney és Vivienne Westwood – készítik.

A hivatalos program szerint színpadra áll még George Michael, aki az új videóklipjében szereplő Kate Moss-szal közösen fogja előadni egyik új dalát, a 'White Light'-ot. Az ismert komikus duó, Dawn French és Jennifer Saunders a Sex Pistols 'Pretty Vacant' slágerével készül, de fellép a Madness, a Take That, Annie Lennox, a Kaiser Chiefs, a Pet Shop Boys és a királyi balett-társulat 300 művésze is.

A ceremónián külön királyi páholy is lesz, ahol várhatóan az egész királyi család felvonul majd. Kíváncsian várjuk, hogy Katalin hercegné beszerzi-e az ünnepségre Sarah Burton legújabb kollekciójának egyik darabját, vagy konfekcióban jelenik meg Vilmos oldalán.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta