OFFLINE

Menő vagy ciki a Givenchy lánccal díszített fehér szandálja?

2012. július 21., szombat 17:57

Tovább borzolja a divatrajongók idegeit a Givenchy. 2012-es tavaszi bemutatójával egyértelműen új irányba indult el a divatcég, így kiváncsian vártuk, hogy 2013-as tavaszi-nyári férfi kollekciójának párizsi bemutatóján képes lesz-e megőrizni a tavaly méltán kiérdemelt „A 2012-es tavaszi kollekció” címet.

Riccardo Tisci tavaly vicsorgó rottweilerekkel sokkolta közönségét, idén a szerinte hasonlóan trendi vallási ikonográfiák és spiritualitás felé fordult. A vattacukor színekkel feldobott absztrakt kollekció bátran kaphatta volna a "Bocsáss meg nekünk Atyám, vétkeztünk" fantázianevet is, annyi Szűz Mária képpel díszített pulóver vonult végig a kifutón. A ruhákat hangsúlyozó, hosszabb, szoknyaszerű, átlátszó rétegek viszont emlékeztettek a Stella McCartney 2010/11-es őszi-téli kollekciójának darabjaira. Az egykor gyakorló római katolikus Tiscit luxusanyagokkal készült kollekciója tervezésénél a Bauhaus mozgalom, a templomok mennyezete, az orgonazene és a tömjén illata inspirálta.

A kísérteties nyomatok, púderszínek, szatén és organza anyagok mellett megakadt a szemünk a férfi modellek lábára adott, lánccal díszített, fehér műanyag szandálon, ami szinte egyértelművé teszi számunkra, hogy ez a kollekció nem lesz a tavalyihoz hasonlóan az év kollekciója.

Ön mit gondol a Givenchy rettenes fehér szandáljáról? Szívesen látná párja lábán, vagy a kukában a helye? Az áráról sajnos nincs információnk, de ha nagyon tetszik önnek, hamar elkészítheti otthon pasijának: csak kell egy olcsó, műanyag standpapucs és 1 méternyi aranylánc valamelyik barkácsboltból. Egy kevés pillanatragasztóval rögzítse a láncot a papucs pántjain, majd hazudja azt, hogy eredeti Givenchy!

3547 szavazat 12909 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta