OFFLINE

Most az orosz Vogue rontotta el a retust

2012. július 20., péntek 15:19

Egyre több neves divatmagazin címlapjára kerül olyan kép, melyen kiszúrja az ember szemét az elbaltázott Photoshop, kezdjük azt hinni, direkt csinálják. A Marie Claire Kate Middletonból csinált rémet, a kínai Vogue Doutzen Kroes lábát tüntette el, Mihalikot a Harper’s Bazaar retusálta pálcikává, és még sorolhatnánk. Augusztusban a Vogue Russián volt a sor, ők Natasha Poly karját tüntették el – a kézfeje megmaradt.

Hol a keze?
Hol a keze?
Fotó: címlap

A 27 éves modell oldalról sandít a kamerába, de hiába a jó styling, a csillogó ékszerek, a csábos tekintet, a legfeltűnőbb az, hogy a modell magasba emelt kezéből csak a feje mögött kikandikáló kézfej maradt meg. Az orosz Vogue egyébként került bajba az elrontott utómunkák miatt, 2011-ben a Maroon 5 énekesének tűnt el a hasa valahol modellbarátnője és saját könyöke között (kép itt).

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta