OFFLINE

Mihalik betépett kísértetként fetreng az olasz Vogue-ban

2012. július 20., péntek 18:32

Mihalik Enikő nemrég Karády Katalinként pózolt a Numéro magazin hasábjain, legfrisebb, őszt idéző, romantikus „ So full of Dreams” című, erdőben lőtt fotósorozatában hullasápadt junkie-ként fetreng.

vogue italy

Az erotikus képeiről ismert divatfotós, Ellen von Unwerth készítette az olasz Vogue júliusi kiadásába a sárgás, réginek tűnő képeket. Az éteri, ködös környezetbe vöröses hajával tökéletesen illő modell erotikus énje háttérbe szorul a Chanel következő szezonra tervezett hálóingszerű ruháiban és kiegészítőiben, de a szokásos mellvillantás persze ebben a művészibb anyagban sem marad el.

Az olasz Vogue júliusi kiadásának más magyar vonatkozása is van, legfiatalabb magyar topmodellként került a címlapra a Prada kifutójáról és őszi kampányából ismerős Axente Vanessa. A boszorkánynak maszkírozott 16 éves modellről és szintén feketébe öltöztetett társairól, Julia Nobisról, Linda Foxról, Elena Bartelsről, MacKenzie Drazanról Steven Meisel készítette a gót stílusú címlapképet. Axente könnyen felismerhető, ő ül a borító bal oldalán látható egykerekűn. Az olasz Vogue-nak nem ez az első gót stílusú címlapja, 2008-ban dobtak már piacra hasonló editorialt.

A bal oldalon kerekezik Axente Vanessa
A bal oldalon kerekezik Axente Vanessa

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta