OFFLINE

Három éve halott modell pózol a Glamourban

2012. július 19., csütörtök 12:30

Az amerikai augusztusi Glamour olyan modellel ajánlja a legújabb farmerdivatot, aki 3 éve felakasztotta magát Párizsban. A dél koreai Daul Kim halála 2009-ben nagy port kavart, és öngyilkossága előtt már elég ismert arc volt, úgyhogy minimum furcsa, hogy a divatmagazin szerkesztői nem jöttek rá, hogy egy halott lánnyal reklámozzák a farmerviselés 52 módját. Bár Daul Kim halála előtt egy nagy Topshop kampányban vett részt és sokáig biztos pont volt a divatheteken egyenes, fekete hajával, a Glamour szerzői nem ismerték fel, sőt, a képet már régóta fel szerették volna használni, mert tetszett nekik.

93256830
Fotó: Jeremy Kost

„Régi, jól bevált backstage fotósunk, Mark Leibowitz készítette a képet, ami nekünk nagyon tetszett és már rég fel akartuk használni. Fogalmunk sem volt semmiről… nagyon sajnáljuk a történteket” – mondta a magazin szóvivője a fashionista.com-nak. Daul Kim Szöulban és Szingapúrban nőtt fel, 2007-ben kezdett modellkedni. Párizs után a New York-i, milánói, londoni divathéten is sok neves divatházzal dolgozott. 2009 október 30-án blogbejegyzésben írta, hogy depressziós és túlhajtott, november 18-án, utolsó posztjában Jim Rivers I go deep című számát posztolta.

Baloldalt, farmeringben mosolyog Daul Kim
Baloldalt, farmeringben mosolyog Daul Kim
Fotó: Glamour

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta