no

Fesztiváltrend: így öltözz fel a Hegyalja Fesztiválra

Alig ért véget a tombolás Zamárdiban, máris nyakunkon a következő vízhez közeli fesztivál, ami jellegében egy kicsit más az előző rendezvénynél. Remélhetőleg az eső sem mos el semmilyen koncertet, bár az időjósok szerint erre azért van némi esély, szóval legalább egy esőkabátot érdemes odapakolni biztos, ami biztos, úgysem foglal sok helyet.

Nem is annyira az előrejelzések alapján próbáljuk belőni, hogy mit érdemes felvenni, hanem a korábbi Hegyalja Fesztiválok felhozatala alapján. Ugye mindenképpen kell egy farmershort, ezt bármelyik több napos zenei rendezvényen jól tudjuk hasznosítani lehet akár szegecses, akár szaggatott. Szerencsére a leárazások kitartanak, így már 5000 forint alatt is beszerezhetünk egy megfelelő rövidnadrágot, ha eddig nem tettük volna meg. Bár a házirend szerint a fesztivál mellett tilos a Tiszában fürdeni és óriási hőségre nem kell számítani, azért a bikinit idén sem kell otthon hagyni. Ha mégis fáznánk egy kicsit, gyorsan kapjunk magunkra egy divatos kockás inget. Szerencsére a fast fashion boltokban bőven van belőlük, a Bershkában például már 3000 forintért beszerezhetjük.

Nyáron a bakancs és a bokacsizma kicsit túlzásnak tűnhet, de lám, még a BalatonSoundon is volt, aki ilyen lábbeliben jelent meg, és biztos, hogy a Hegyalja Fesztiválon sem néznek majd ki senkit a döntése miatt, sőt. Az összeállításnak egyébként ez a leghúzósabb darabja, ugyan a Deichmann üzleteiben már 7990 forintért is lehet venni megfelelő cipőt, de a fast fashion boltokban van olyan, amit ennek háromszorosáért is árulnak. Hogy melyik éri meg jobban, döntse el mindenki. Jóval olcsóbban ússzuk meg a szükséges dolgok beszerzését, ha csak egy kicsi válltáska hiányzik a gyűjteményünkből, 4000 forintért már vehetünk is egyet. Igaz, ezekbe tényleg csak a legszükségesebb dolgok férnek bele.

Időpont: 2012. július 18 - július 22.

Helyszín: Rakamaz - Tokaj

Fellépők: Biohazard, Black Sun Empire & Stamina MC, Everlast, Evil Nine, Stereo MCs, Hatebreed, Danko Jones, Pendulum, Depresszió, EDDA Művek, Ektomorf, Ganxsta Zolee és a Kartel, Kiscsillag, Nemjuci, The Carbonfools és még sokan mások

Napijegy: 8500 Ft, percalapú jegy: 25-45 Ft, bérlet: 22000 Ft

Honlap: http://hegyaljafesztival.hu/

Várható időjárás: A Köpönyeg szerint péntekig napos idő várható, szombaton viszont záporokra, vasármap pedig zivatarokra kell számítani. A nappali hőmérséklet 24 és 30 fok között mozog majd, az éjszakai pedig 11 és 16 között. Az Időképnél természetesen megint más a leányző fekvése, szerintük szerdán, szombaton és vasárnap zápor várható, csütörtökön gyengén felhős lesz az ég, pénteken pedig zivatarra számíthatnak a fesztiválozók. A nappali hőmérséklet 22 és 32 fok között lesz, az éjszakai pedig 11 és 17 között.

Oszd meg másokkal is!
no
Érdekességek