A cicanadrágjairól ismert Black Milk cipőket is tervez

Az izomrostos cicanadrágról ismert Black Milk több kollekcióval is készült a nyárra, a fürdőruháikat is imádjuk, de a Jeffrey Campbellel közösen tervezett cipők se rosszak: mind nagyon egyedi, és  42000 forintért már házhoz is hozzák.

Az ausztrál származású James Lillis Black Milk Clothing márkájával új értelmet adott az alsóruházat fogalmának, amikor piacra dobta extrém mintákkal feldobott leggingseit. A nemrég Tetris-téglát, galaxist és a csupasz emberi izmokat nadrágra nyomó tervező két újabb kollekcióval rukkolt elő.

A sokakat megosztó designer, Jeffrey Campbell a Wildfox után a Black Milk-kel együttműködve készített egy nem kifejezetten nyárias, limitált darabszámban kapható mini cipőkollekciót. A különböző sarokmegoldásokkal készített galaxis, képregény és csontváz printelt cipők 42 000 és 55 000 forint között mozognak és Lita Fab, Back Off, Night Lita és Damsel fantázianéven Magyarországra is rendelhetőek kizárólag a Solestruck oldaláról. Ne aggódjon, ha kicsit késik a szállítás, a cipőknek ősszel is hasznát veszi.

A Black Milk új leggins kollekciót is készített Hot Little Bosses 2 néven. Az ebben a szezonban nagyon divatos művészettörténet témája ihlette meg az Black Milk designerét is, a cicanadrágok között találni Gustav Klimt, Van Gogh festményét ábrázoló leggingset 15 800 forintért, katedrális üvegablak mintásat ugyanennyiért. Bár ilyet eszünkbe nem jutna felvenni, de a kollekcióban van nagyon menő arany leggings csiptetővel 26300 forintért és még vadabb egyrészes fürdőruha Pegazussal az elején 19000 forintért. Mondjuk az asztronautás fürdőruhát elfogadnánk... És ön?

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek