10 szépségápolásra specializálódott oldal, amelyeket érdemes követni a twitteren

A közösségi  média és oldai egy nagyszerű módja annak, hogy akár a munkahelyen unaloműzőként felfedezzünk rajta szépségtippeket és trükköket. Mi történetesen twitter-függőségben szenvedünk. Összegyűjtöttünk pár olyan szakértőt, akiket érdemes követni, mert remek bőr-hajápolási titokkal és rengeteg mesés sminkelési tanáccsal szolgálnak.

A BeatifulSkin elsősorban bőrápolási és kozmetikai tippekben erős, nagy segítségére lehet pattanásos bőrűeknek, de sokszor esik szó arról is, hogy mi a legjobb védekezési mód az első ráncok ellen, vagy hogy mit kell tennünk, hogy jól hidratált, sima és feszes maradjon a bőrünk.

newbeauty twitter

A Newbeauty magazin a twitteren is tele van informatív anyaggal, tudományos pontosságú tesztelésekkel és tanácsokkal. Az élvonalba tartozó newbeautyn például megtudhatjuk, hogy miként kell elrejteni a császármetszés okozta hegeket, mi kell a kiegyensúlyozottsághoz vagy hogy milyen testmozgás ajánlott a megereszkedett mellek kezelésére.

A Beautylish leginkább a szórakoztató 'csináld magad', úgynevezett DIY-anyagaiért kedveljük. A San Francisco-i oldalon megismerhetjük New York utcáinak legnépszerűbb szezonális hajtrendjeit, de napi rendszerességgel ajánlanak  nyári szépségápolási termékeket és sminkelési ötleteket is.

newbeauty twitter1

A 2005-ben indított szórakoztató The Beauty Counter alacsonyabb kategóriás, olcsóbb szépségápolási termékekkel, a legjobb, legnaprakészebb kedvezményekkel foglalkozik, de szinte naponta van az oldalon nyereményjáték, kozmetikai tanácsadás, termékajánló és a mostanában népszerű kuponakció is.

A szintén amerikai The Hair Book a twitter egyik legjobb hajápolásra specializálódott oldala. A kizárólag hajjal foglalkozó The Hair bookon mindig találni érdekes videókat, tippet, könnyen elérhető trükköt, megfizethető technikát vagy divat és szépség iparban jártas szakértői tanácsot, így leginkább tényleg azoknak ajánlott akik szeretnek a frizurájukkal bajlódni. De celeb frizurákat is szívesen elemeznek az oldalon, mint például, hogy milyen lett Emma Roberts frufruja vagy jól állt e Gwyneth Paltrow kontya a Met Galan.

beauty lish

A Franciaországban Dominique Mandonnaud által 1970-ben alapított lapot érdemes követni, ugyanis a szépségápolással foglalkozó márka legújabb termékeiről, mint például az októberben piacra kerülő limitált szériás Disney Princess karakteres kollekcióról első kézből lehet értesülni. De az oldal erős a legújabb sminkek, frizurák és bőrápolási termékek tanácsadásában is a piacon. Például a Sephora twitter oldalán megtudtuk, hogy a töredező körmöket több fehérjetartalomhoz juttathatjuk, ha legalább hetente egyszer 15 percig tejbe áztatjuk kezünket.

Az egyik kedvencünk a San Francisco-i, New York-i és Los Angeles-i szerkesztőkből összeállt csapat, amely a legaktuálisabb és legnépszerűbb szépségápolással kapcsolatos információkkal szolgálnak.Twitter oldalukon megtudhatjuk például, hogy mennyi borravalót illik hagyni egy kozmetikai szalonban, vagy hogy melyik a legtökéletesebb szempillaspirál.

Beauty Counter

A kizárólag körmökkel foglalkozó Wah Nails-kultuszt még Sharmadean Reid indította el 2005-ben, Kelet-Londonban. A leginkább a hip-hop kultúrához és az utcai feminizmushoz közel álló menő körömszalon hamar népszerű lett a twitterezők körében is, mára több, mint 16 ezer követőjük van világszerte.


A Twitter legátfogóbb smink- és bőrápolási tippjeit a New York-i Beauty Reporton találni, akárcsak egy szépség iskola, a követők mindent megtanulhatnak a lézerezés előnyeitől és kockázataitól egészen a kozmetikai fogászat új és régi trendjeiig, de a L'Oreal és az UNESCO együttműködéséről is első kézből értesülhetnek a követők.

A Facebookon és a Pinteresten is elérhető The Beauty Addict a hírességek szépség, smink és divat tanácsadásaira összpontosít, hogy a követők első kézből, a new delphii oldalról értesüljenek a sztárok megjelenéséről és a legújabb divat trendekről.

hair book
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek