OFFLINE

Rikító ruhái miatt rúgták ki a Marks & Spencer női részlegének vezetőjét

2012. július 13., péntek 16:47

Leváltották a Marks & Spencer női részlegének vezetőjét, miután a cég az elmúlt három évben botrányos eladásokat produkált. Kate Bostockot már a részvényesek is támadták, a márka harsány és ízléstelen színkombinációiért.

A népszerűtlen vezetőt a korábban a Debenhamsot is irányító Belinda Earl váltja, a cég vele próbálja megállítani az eladások további romlását. A keddi konferencián a részvényesek világossá tették, hogy kevesebb harsányságot, és több hosszúujjú ruhát akarnak, mellesleg kevesebb kardigánt szeretnének látni. Az elvárások között szerepelt még, hogy fókuszáljanak jobban a márka lojális vásárlóira, és kevésbé arra a 35 év alatti korcsoportra, akik úgyis máshol szeretik elkölteni a pénzüket. A panaszok közt szerepelt még, hogy a boltokban olyan hangos a zene, hogy megőrülnek tőle.

A márka eladása nem véletlenül romlottak ekkorát. A Daily Mailen Liz Jones hosszas publicisztikában elemzi, miért is olyan tragikus a M&S női részelge: “Mindenhol csíkokat, pöttyöket, aranyat és leopárdmintát látok. Mindezt egyetlen lánypólón. Mintha visszatértünk volna ‘80-as évekbe. Nem véletlen, hogy Kate Bostock közös megegyezéssel távozott, miután 6,8%-os csökkenést hagyott maga után” – írja a nő, hozzátéve, hogy azt sem érti, miért van ennyi brand a boltban, és miért 29,50 font (11 ezer forint) egy sima szürke pulóver.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta