OFFLINE

Kate Moss elvesztette volna stílusát?

2012. július 13., péntek 19:31

A divatmagazinok és a divatblogok előszeretettel veszik elő Kate Moss-t, akin mindig minden ruha és frizura jól áll, ezért is furcsálltuk, hogy egyre több kritika éri a szupermodell stílusát. A sokak számára istenkáromlással felérő kritikákban azonban lehet valami. Annyi biztos, hogy Jade Jagger esküvőjén nem ő volt a legjobban öltözött nő a társaságban: míg Mick Jagger egy vattacukorhoz hasonlított rózsaszín-lila csíkos öltönyében, Bianca pedig Szörnyella de Frásznak öltözött, Moss ápolatlannak tűnt kócos hajával, és különleges – de előnytelen – McQueen ruhájával, mely úgy nézett ki, mintha denevérek borították volna el testét.

Az elmúlt húsz évben Moss bármivel divatot teremtett, amiben épp kilépett az utcára,19 éves korában a fél világ az általa viselt átlátszó hálóingszerű ruhát akarta. A szűk farmernadrág, farmersort és az üzembiztos miniszoknya is az ő jóvoltából vált az utcai viseletek egyik legfontosabb elemévé.
A modellt már a Jamie Hince-szel való esküvőjén viselt cigány stílusú, türkizkék vintage ruhájáért is sok negatív kritika érte, bár egyesek arra tippeltek, hogy a ruha csupán egy jelmez. Aztán tavaly novemberben a 38 éves szupermodell egy földig érő necc ruhában érkezett a British Fashion Awards-ra, ami még neki sem állt jól - írja a Daily Mail. Idén februárban a londoni Fashion Week-re egy zöld Maison Martin Margiela celofán ruhát választott, amit a legtöbb kritikus egész egyszerűen csak szörnyűnek nevezett.

Kate Moss a British Fashion Awardson
Kate Moss a British Fashion Awardson
Fotó: Xposurephotos.com / Northfoto

A divat könyörtelen világában már 20 éve csúcson lévő modellnek védjegyévé vált a smink nélküli arc, a kócos haj, a melltartó nélkül hordott ruhák, a szürke vékony farmer és mellény. Egyre durvább rosszulöltözöttségét többen boldog házasságának tudják be. Mint ahogy Moss is elmondta egy interjúban: „Jamie egy rock and roll rajongó lányként szeret engem. Próbálom megtalálni a helyem a valahol szupermodell és a feleség között.”

Kate Moss a védjegyévé vált farmerben
Kate Moss a védjegyévé vált farmerben
Fotó: Xposurephotos.com / Northfoto

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta