OFFLINE

A modern táskában van bortartó

2012. július 13., péntek 19:43

Egy igazán jó női táskába minden belefér, a sminktől kezdve az esernyőig, de egy svájci tervező szerint ennél is többre van szüksége a modern nőknek: külön bortartó rekeszre a designertáska alján. Claudia Eicke azt tartotta szem előtt bőrtáskája kialakításánál, hogy mindennek legyen benne hely, amire egy nőnek egy nap alatt csak szüksége lehet, lehet vinni partizni, bevásárolni és dolgozni: úgy találta, hogy a mai nők egyik elengedhetetlen tartozéka az üveg bor. A végeredmény a három színben kapható –barna, fekete, szürke– Envoyage Taschen Weekender lett, melynek külön rekeszében tökéletesen elfér egy üveg bor, vagy egy pár magassarkú, ha a melóból rohanni kell a buliba.

„Az ötlet onnan jött, hogy mi mindent csinál egy nő egy nap: dolgozik, vásárol, bulizik. A táskában el kellett férnie mindennek, amire szükség lehet. Elég nehéz volt eljutni a végleges verzióig, 10 prototípust készítettem, mielőtt meglett a tökéletes. Sok munkanapba telt” – mondta Eicke a Daily Mailnek. A táskában más praktikus zsebek is vannak, így biztos, hogy tulajdonosának nem kell hazarohannia átöltözni – csak bírja el a rogyásig telepakolt kiegészítőt. „Egyelőre sok a pozitív reakció a táskára. Az embereknek tetszik az üvegtartó, és egyre újabb ötletekkel állnak elő: cipőn kívül a jógamatracot is becsúsztathatjuk a nyitható részbe” – tette hozzá a tervező. A táska 34x16x27 centis, francia kecskebőrből készül és 1298 svájci frankba, azaz 308 ezer forintba kerül az envoyage.ch-n. Elég drága, de a minőséget ugye meg kell fizetni. Önnek hogy tetszik?

1556 szavazat 1375 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta