OFFLINE

A britek a legdurvább táskamániások

2012. július 12., csütörtök 16:49

A Luxury Society & Digital Luxury Group a luxustáska piacot elemezte legújabb felmérésében, melyben több mint 130 millió netes keresés alapján vonták le következtetéseiket. A csoport kutatásából az derült ki, hogy a legtöbben az itthon alig ismert Coach márkára kíváncsiak világszerte: igaz, főleg Amerikában, mert a briteknél például csak a hetedik legnépszerűbb a Coach, az olaszoknál, németeknél pedig még hátrébb áll a sorban.

gwyneth táska

A Louis Vuitton csak a második legkeresettebb luxus táskamárka a világon, harmadik a Chanel, negyedik a Gucci, a Hermes pedig csak a hetedik. A felmérésből az is kiderül, hogy a britek a legmegszállottabb táskakeresők, 1000 netes keresésből 422 luxustáskára vonatkozik. A franciáknál 185 ez a szám, az amerikaiaknál 315, és jönnek föl a japánok is a maguk 52 keresésével.

A japán nők 85%-ának egyébként van legalább egy Louis Vuitton táskája az Economist szerint. Franciaországban Longchamp táskát keresnek a legtöbbször a neten, második a Louis Vuitton. Magyarország fent sincs a luxustáskák térképén, de azt, hogy melyik országban milyen színű Chanel 2.55-ös táskát vesznek leggyakrabban, megtudhatjuk alábbi infografikából.

brit táskamánia2
Fotó: Luxury Society

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta