OFFLINE

Karl Lagerfeld macskájáról nevezi el új táskáját a Chanel

2012. július 11., szerda 12:37

choupette4-e1341261366218-300x324

Karl Lagerfeld még karácsonykor kapott megőrzésre múzsájától, Baptiste Giabiconitól egy kiscicát, és annyira beleszeretett a Choupette névre keresztelt állatba, hogy róla nevezte el a legújabb Chanel táskát. A designerdarab állítólag a 2013-as tavaszi-nyári kollekció részét képezi majd, így  szeptemberig biztosan várni kell a házikedvencről elnevezett táskára – írja a fashionista.com.

Catly Horyn, a New York Times újságírója azon kiváltságosok közé tartozik, akik láthatták a rejtélyes Choupette táskát a Chanel központjában. „Az imént láttam a Choupette táskát a Chanel stúdióban. Kötött és puha” – írta ki Twitterére Horyn.

„Ő egy igazi szépség. Olyan, mint egy kitartott nő. Nagyon erős személyisége van. Egy asztalnál étkezünk, de nem nyúl hozzá az ételemhez, csak a sajátjából eszik a személyre szabott étrendje szerint, a földről pedig egyáltalán nem hajlandó enni. Párnán alszik és tudja használni az iPadet is. Két saját bejárónője minden kívánságát lesi nappal és éjszaka. Teljesen elrontottuk” – áradozott az alig egy éves sziámi cicáról Lagerfeld a lapnak.

Az elkényeztetett macskának egyébként saját Twitter oldala van, ahol ilyen szösszeneteket ír: "Olyan kúl akarok lenni, mint az YSL, úgyhogy megváltoztatom a venem 'Pette-re. De csak szerdánként!" – reflektál a macska nevében Lagerfeld a divatvilág történéseire. Kicsit mintha kezdene megőrülni az egyébként bármi újításra képtelen tervező...

Ha nem is képes semmi fantáziadússal előrukkolni, Lagerfeld azért állattulajdonosi teendői mellett tovább bővíti birodalmát, nemrég személyesen is jelen volt a brit Selfridges-ben Karl elnevezésű vonalának második kollekciójának bemutatásán (az első is milyen szép volt!), még koktélpartit is szervezett a nagy alkalomra. A napokban fog debütálni a kreatív igazgató prémium vonala is 'Karl Lagerfeld Paris Man' néven. A New York-i Karl by Karl Lagerfeld Pop-Up Store-hoz hasonlóan pedig Londonban is nyílik egy ideiglenes üzlet, melyben a londoni I Love Dusttal közösen készített olimpiai tematikájú, limitált szériás ruházati cikkeket és kiegészítőit árulják majd.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta