Utcai divat a berlini divathéten: diszkós maca kontra hipszter és haskoltázs

Az utcai divat bemutatása egyre nagyobb teret nyer. Míg itthon nemrég nyílt meg a témával foglalkozó kiállítás a Kiscelli Múzeumban, addig a július negyedike és hetedike között megrendezett németországi Mercedes-Benz divathéten a látogatókat kapta lencsevégre a Getty egyik fotósa, Anke Grelik.

Sajnos az nem derült ki a gyűjteményből, hogy kinek mi a foglalkozása és mit keres egy ilyen neves rendezvényen. Az biztos, hogy mindenki szereti a divatot, és van, aki vakon követi, van, aki szemezget belőle egyéniségének megfelelően. Van, akinek ez jól áll, és van, akinek pedig nem.

Ön szerint melyikük a legdivatosabb?

A nők valamilyen oknál foga előnyben részesítették a rikító rózsaszínt. Végül is igazuk volt, hiszen a tömegből sikeresen kitűntek. Döntsék el, hogy önöknek az ijesztően rövid ruhát viselő szőkeség szettje jön be, vagy inkább az A-vonalú ruha kombinálása szegecses csizmával!

Van, aki diszkóruházat helyett inkább egy fesztiválra is tökéletes szettben kóborolt a divatbemutatók környékén egy hipster igazi prototípusaként. A férfiak is igyekeztek kitenni magukért, volt, aki a nagy forróságban is öltönyben, félcipőben jelent meg, szigorúan megkötött nyakkendővel, az utolsó képen látható úriember azonban nyáriasra vette a figurát barna papucscipőjével, feltűrt nadrágjával és retinaszaggató ingjével.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek