OFFLINE

Széttárt lábú idős nővel hirdet az American Apparel

2012. július 6., péntek 10:38

A leginkább provokatív és sokkoló hirdetéseiről ismert American Apparel tett már plakátjára pornószínésznőt, hónaljborostát villantó balerinát, pólóban fára mászó kamaszlányt és félmeztelen modellt is. Legújabb anyagához pedig a tőlük megszokott fiatal modell helyett egy korosodó, kócos, hosszú, ősz hajú hippiasszonyt választott. Az esélyegyenlőség jegyében készült „Advenced” névre keresztelt kampány főszereplője Jacky O'Shaughnessy, akit állítólag New Yorkban fedezett fel az ellentmondásos márka és akinek tényleg jól áll az a tépőzáras jézus szandál, amitől mindig is távol tartottuk magunkat és környezetünket.

americana

A Fashionista riportot is készített a tornadresszben, harisnyanadrágban, széttárt lábakkal pózoló szürke hajú modellel, akit az utcán cigizve fedeztek fel. A fantasztikus hölgy a magazinnak elmondta, hogy mókásnak találta élete első fotózását, sok rosszat hallott már a divatvilágról, de pozitívan csalódott, és nagyon kreatívnak, lebilincselőnek találta a munkát. „Energiát igénylő munka, amihez kell, hogy szavak nélkül is képes legyél kommunikálni” – mondta az egyébként írással kacérkodó Jacky.

Arra a kérdésre, hogy viselt-e valaha American Apparel ruhát, mielőtt bekerült a márka reklámjába, a modell nemmel felelt. „Nem, bár ez nem olyan egyszerű. 6 láb (182 centi) magas voltam, mire befejeztem a középiskolát 1969-ben. Nem voltak ruhák magas nőknek, kivéve a Koos Van Den Akker ruhákat, amik tökéletesen illettek rám, de sajnos egy ruha egy havi fizetésembe került, úgyhogy csak álmodoztam róla. Marsha, a márka kreatív igazgatója megmutatta nekem az American Apparel kollekcióit és hirtelen rájöttem, hogy lehet kapni szép, kényelmes ruhát megfizethető áron is. Ez egy új világ.”

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta