OFFLINE

Lephotoshoppolták Doutzen Kroes lábát

2012. július 6., péntek 16:23

A Vogue China első egészséges testképet közvetítő kiadásában szerencsére egy normális alkatú Victoria’s Secret modell, Doutzen Kroes került a címlapra – nem úgy, mint a legtöbb Vogue esetében. Egy újabb brutális photoshop bakinak köszönhetően azonban a modell mégsem kelt valami jó benyomást.

De hol a lába?
De hol a lába?

Kroes a lap címlapján egy vízszerű háttér előtt pózol, a lapban pedig a   ’Bigger Splash’ című fotósorozatban: sajnos nem pórusaiba, vagy szeplőibe javított bele a szakértő, hanem a modell fél lábát tüntette el. A legbizarrabb az egészben, hogy a retusőr Solve Sundsbo divatfotós képein a modell megmaradt egy lábára még azt az árnyékot is áttette, aminek egyébként a másikon lenne a helye. A mutatós fürdőruhák, amiket sose vennénk fel strandra, a szezon legjobbjai Dolce & Gabbana, Prada, Missoni és Jason Wu idei kollekcióiból.

Nem ez az első eset, hogy a Vogue leamputálja modelljei lábát, 2011 végén nagy vihart kavart az 1974-ben született amerikai modell és színésznő lábeltüntetése is. A New York-i tervezők ruháiban pózoló legendás modell, Shalom Harlow és a féllábúra retusált Amber Valletta képeit, amiket Steven Klein készített ide kattintva megnézheti.

Egy másik Victoria's Secret modell sem járt jól idén nyáron, néhány kiváló Photoshop ismerettel rendelkező ember a cégnél a combjából faragott ki egy jókora darabot. A  baki felkerült a Victoria's Secret Facebook oldalára is, ahova rengeteg, több mint 2000 felháborodott hozzászólás érkezett a jól látható vékonyítás kapcsán. Legtöbben azt tartották aggasztónak, hogy miért nem képes a Victoria's Secret igazi combokat tenni képeire. De hasonlóképpen járt már Candice Swaenpoel is, akit masszívan széles vállakkal és csodával határos furcsa arányokkal jelenített meg a Victoria's Secret szintén fürdőruhás katalógusban.

Érthetetlen testarányok egy Victoria's Secret lányon
Érthetetlen testarányok egy Victoria's Secret lányon

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta