OFFLINE

Sarah Jessica Parker és Victoria Beckham közös kollekcióban gondolkodik

2012. július 5., csütörtök 19:16

Az Entertainment Wise titkos értesülései szerint a két csontsovány stílusikon, Victoria Beckham és Sarah Jessica Parker egy közös női vonal megtervezésén fáradozik, melynek célközönsége 20-50 év közötti korosztály lenne. Elképzeléseink sincsenek, hogy a két híresség milyen jellegű személyes kapcsolatban áll egymással és a különös designer cuccok forgalomba kerüléséről sincsenek még hírek, mindenesetre olyen divatkapcsolatra még nem volt példa, hogy két divatikon egy közös márka alapításán gondolkodna.

SJP és Beckhamné is ismertek kifogástalan és egyedi stílusukról,nem beszélve arról, hogy külön-külön már mindegyikük sikeres vállalkozással büszkélkedhet a divatszakmában. Sarah Jessica Parker az amerikai Halston divatcég kreatív igazgatói posztját töltötte be, Beckhamné pedig jelenleg is saját nevén futó márkájának a tervezője, ami leginkább karcsú nőknek készített ruháiról ismert. A két sztár életében a divat szeretetén kívül a család is nagy szerepet játszik, a 47 éves Parker New Yorkban él férjével, Matthew Broderickkel és három gyermekével. A 38 éves Beckham pedig Los Angelesben támogatja férje, David Beckham karrierjét és neveli négy gyermekét.

Nem tudhatjuk még, hogy mit várhatunk az új álompár, Posh Spice és Carrie Bradshaw közös munkájától, kontrasztos egyéni stílusuk miatt a kollekció minden bizonnyal izgalmasnak és kiszámíthatatlannak ígérkezik, bár azt azért sejtjük, hogy ezek a ruhák olyan nőknek készülnek majd, akik sokat dolgoznak, oda vannak a magasabbnál magasabb sarkú cipőkért, szeretik az elegáns blézereket, estélyi ruhákat és XS –nél nem nagyobb a méretük.

sjp

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta