Sarah Jessica Parker és Victoria Beckham közös kollekcióban gondolkodik

Az Entertainment Wise titkos értesülései szerint a két csontsovány stílusikon, Victoria Beckham és Sarah Jessica Parker egy közös női vonal megtervezésén fáradozik, melynek célközönsége 20-50 év közötti korosztály lenne. Elképzeléseink sincsenek, hogy a két híresség milyen jellegű személyes kapcsolatban áll egymással és a különös designer cuccok forgalomba kerüléséről sincsenek még hírek, mindenesetre olyen divatkapcsolatra még nem volt példa, hogy két divatikon egy közös márka alapításán gondolkodna.

SJP és Beckhamné is ismertek kifogástalan és egyedi stílusukról,nem beszélve arról, hogy külön-külön már mindegyikük sikeres vállalkozással büszkélkedhet a divatszakmában. Sarah Jessica Parker az amerikai Halston divatcég kreatív igazgatói posztját töltötte be, Beckhamné pedig jelenleg is saját nevén futó márkájának a tervezője, ami leginkább karcsú nőknek készített ruháiról ismert. A két sztár életében a divat szeretetén kívül a család is nagy szerepet játszik, a 47 éves Parker New Yorkban él férjével, Matthew Broderickkel és három gyermekével. A 38 éves Beckham pedig Los Angelesben támogatja férje, David Beckham karrierjét és neveli négy gyermekét.

Nem tudhatjuk még, hogy mit várhatunk az új álompár, Posh Spice és Carrie Bradshaw közös munkájától, kontrasztos egyéni stílusuk miatt a kollekció minden bizonnyal izgalmasnak és kiszámíthatatlannak ígérkezik, bár azt azért sejtjük, hogy ezek a ruhák olyan nőknek készülnek majd, akik sokat dolgoznak, oda vannak a magasabbnál magasabb sarkú cipőkért, szeretik az elegáns blézereket, estélyi ruhákat és XS –nél nem nagyobb a méretük.

sjp
Oszd meg másokkal is!

Az oldalról ajánljuk

Érdekességek