OFFLINE

Kezdődik a USE temporary időszakos árusítása

2012. július 5., csütörtök 11:30

Csütörtökön kezdődik és szombatig tart a USE temporary sale-nek nevezett három napos árusítás. A neves márka pop-up üzletet nyit a belvárosban július 5-7-ig, a Paulay Ede utca 37-39-ben lehet beszerezni a legújabb designercuccokat. A "USE temporary" egyébként már nem csak egy átmeneti üzletet takar, hanem egy önálló arculattal bíró új brandet is, mely a USE unused almárkájaként jött létre – írják a tervezők a Facebookon. Az új vonal kedvező árfekvésű férfi és női utcai viseletet, valamint divatkiegészítőket és ékszereket kínál, melyek limitált számban készülnek. Aki a boltba látogat, ne arra számítson, hogy a magabiztos nőknek tervezett tavaszi/nyári kollekciót kapja meg jóárasítva, hiába a „temporary sale” felirat, az a USE temporary ruhákat fedi.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta