Fesztiváltrend: így öltözz fel az EFOTT-ra

A nagy hőség továbbra sem enyhül, sőt, így mindenképpen olyan ruhákat kell magunkkal vinni, amelyek viszonylag keveset fednek, világos színűek és pamutból vannak, ez ugyanis némileg javít a komfortérzetünkön. Persze nem árt, ha van nálunk valamilyen fejfedő (mondjuk egy szalmakalap) is a tűző napsugarak ellen és ugyan a napszemüveg fogyóeszköz, főleg ha teljes erőbedobással fesztiválozik az ember, azért pakoljuk oda ezt a kiegészítőt is.

Mivel az idei fesztivált vízparton rendezik meg, ezért a bikini, fürdőruha sem hiányozhat a túlélőcsomagból. A műanyag szandál ugyan megosztja az embereket, de a Velencei-tónál ez is jól jöhet, mert nem annyira kényes a vízre, mint bőrből készült társai. Szerencsére már mindenhol elkezdődtek a leárazások, így háromezer forint alatt szinte minden egyes szükséges darabot be lehet szerezni annak, aki ezt eddig még nem tette meg és itt már a tömegjelenetekre is felkészülhet. Kattintsa végig galériánkat és merítsen iheletet EFFOT-os összeállításához!

Időpont: 2012. július 3-8.

Helyszín: Velence

Fellépők: Freestylers, Dub FX, Dr. Alban, Brooklyn Bounce, Bëlga, Tankcsapda, Quimby, Ganxsta Zolee és a Kartel, Mystery Gang, P.A.S.O., Anima Sound System, UFO, Ámokfutók, Dévényi Tibi bácsi és még sokan mások.

Jegyárak: hetijegy - 19000 Ft, napijegy - 6500 Ft, hétvégi jegy - 11000 Ft

Honlap: http://efott.hu/

Várható időjárás: Nagy szerencséjük van a fesztiválozóknak, hogy az idei EFOTT-ot a Velencei-tó partján rendezik meg, ugyanis a pokoli hőségnek még messze nincs vége. A nappali hőmérséklet 34 és 35 fok között mozog majd, az éjszaki pedig 16 és 20 között - írja a Köpönyeg, és szerintük egy csepp eső sem esik majd vasérnapig, csak hétfőn számíthatunk némi égi áldásra. Az Időképnél más a helyzet, ők azt jósolják, hogy 35 és 37 fok lesz a nappali hőmérséklet, éjszaka pedig nem hűl a levegő 22 fok alá. Szerintük szerdán és csütörtökön gyengén felhős, pénteken és szombaton közepesen felhős égboltra kell számítani, vasárnapra pedig megérkeznek a zivatarok. Mondjuk a csapadékkal kapcsolatos jóslatok már a VOLT-nál sem jöttek be.

Jó szórakozást!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek