OFFLINE

Ön vesz bugyit 40 fokban?

2012. június 28., csütörtök 17:15

Önön van bugyi?

 • 7925
  Igen, mindig
 • 4363
  Nem, melegben nincs
 • 3711
  Soha nincs
 • 2761
  Bugyi van, de melltartó nincs

Jön a kánikula megint, lenge szoknyát, nyári ruhát húzunk ismét, mely alatt jól esik a teljes szabadság, azaz a fehérnemű hiánya. Gyors irodai körkérdésünkre –miszerint: rajtad van bugyi?– többen sokatmondó hallgatással válaszoltak, mások kikeltek magukból, hogy mégis, miért ne lenne rajtuk alsónemű 40 fokban is? Na jó, de ha már itt tartunk: miért lenne? Nem tűnik az fel senkinek, ha bő nadrágunk alatt nem vág húsunkba a tanga, sőt, néha a bugyi megléte sokkal feltűnőbb, mint nemléte lenne. Az egyre többeknek természetes, hogy melltartó nélkül járnak, a bugyihoz mégis miért ragaszkodunk? Szavazzon, ön vesz-e bugyit az igazi rohasztó nyári melegben! Ki sem lép otthonról fehérnemű nélkül? Vagy épp imádja, ha semmi nem tapad testére a kánikulában?

Fotó: Stockfresh

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta