OFFLINE

Ilyen a Chanel cipő, ami véresre töri a modell lábát is

2012. június 28., csütörtök 11:42

A szépségért meg kell szenvedni, ezt a tényt valószínűleg a kanadai származású Megan Collison is jól ismeri, elnézve sebes lábát, amit a Chanel Cruise 2013-as kollekciójának bemutatóján szerzett az elegáns hírességekkel megtelt fényűző Versailles-ban.

A 22 éves edmontoni modell megjárta már a legrangosabb divatházak kifutóit, és a legelismertebb fotósok stúdióit is, a májusi bemutatón mégis kifogott rajta a Karl Lagerfeld által ráadott fekete és átlátszó anyagból készült műanyag cipő, amit mindössze háromszor viselt Collison. A festői környezetben, magas sarkúban sétáló nők gyűlöletét kiváltó ropogós, kavicsos kifutón megrendezett shown a gyakorlott modell rezzenéstelen arccal tűrte a cipő okozta szenvedést, de a WWD-nek elmondta, hogy a sebektől még napokig szenvedett a bemutató után.

Sebes lábú modell a Chanel bemutatón
Sebes lábú modell a Chanel bemutatón
Fotó: Pascal Le Segretain / Europress / Getty

„Vérzett a lábam, kemény műanyagot viselni zokni nélkül nem vicces. Különösen azért, mert már háromszor feltörte a próbák alatt. Beragasztottam átlátszó sebtapasszal, hogy gyógyuljon. Legalább a cipő csodálatosan nézett ki” – mondta diplomatikusan a modell.

Nem Lagerfeld az egyetlen aki kicsit megkínozza modelljeit egy-egy bemutató alkalmával, Marc Jacobs is bevallotta, hogy időnként le kell ragasztani a modellek lábujjait a designer cipők kedvéért, de Proenza Schouler és Oscar de la Renta is vetett már be hasonló trükköt a siker érdekében, és a Chanelnél sem Megan Collison az első modell, akinek kikészül a lábfeje: Frida Gustavsson is könnyeivel küszködött a párizsi divathéten.

Ha ön még mindig kísértésbe esne a láthatóan nem túl kényelmes cipő láttán, mely még az egyik legtapasztaltabb modellen is kifogott, novembertől a Chanel üzletekben 525 fontért, 180000 forintért megveheti.

144473850
Fotó: Pascal Le Segretain / Europress / Getty

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta