OFFLINE

Menő vagy ciki elhagyott játékokból lámpát fabrikálni?

2012. június 27., szerda 17:57

Az Evil Robot Designs-t két fiatal brit dizájner alapította és lakberendezési tárgyakat terveznek olyanoknak, akik örömmel látnának a lakásukban filmek és képregények ihlette, egyedi tárgyakat. A két formatervező bútorok és tapéták mellett most olyan lámpákat alkotott, melyeknél nehéz eldönteni hogy rajongjunk értük, vagy féljünk tőlük. A megunt, elhagyott, elfelejtett, egykor kedvenc játékokból készülő lámpatestek bizarr szoborcsoportjai egységes színre lefújva, csillogó fényesen tartják a lámpa egyszerű, fekete búráját. A meglévő darabok mellett egyéni elképzelés alapján is készítenek lámpákat, így elég csak felkutatni a régi gyerekkori játékosdobozt néhány póniért és babáért, hogy nekünk is hasonló dolog díszíthesse a lakásunkat. Ön szívesen látna az ágya mellett néhány egymást taposó alient?

1478 szavazat 1935 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta