Kate Middleton darázsderekát kínálja egy brit plasztikai cég

Hazánkban még kevésbé elterjedt, nyugaton már annál trendibbnek számít a Brazíliából származó hóbort, a fenékplasztika. A kilencvenes évek óta ismert beavatkozás népszerűsítéséhez nagyban hozzájárult Jennifer Lopez hátsója, Kate Middleton és Vilmos herceg esküvője óta pedig a brit és az amerikai nők is Pippa Midletton fenéklázban égnek.

tk3s bm royal 00866943
Michael Dunlea / Barcroft Media

Egy plasztikai sebészettel foglalkozó cég újabban, az aktuális trendeket meglovagolva Katalin hercegnével (alias Kate Middletonnal) reklámozza zsírleszívó kezelését. A brit divatipar már felfedezte a hercegnőben rejlő aranybányát, „Kate” hatást keltő ruhák tucatjai lepték el az üzletek polcait, például a világsajtót bejárt testszínű L.K. Bennett ruha eladása is ugrásszerűen megnőtt, 471 százalékos növekedésről számolt be az ASDA a színes farmerek terén, ami a hercegnőn nemrég látott korallszínű szűk farmernadrágnak köszönhető.

145756996
Samir Hussein

MYA ( Make Yourself Amazing) a cambridge-i hercegné irigylésre méltóan vékony darázsderekát ígéri az őket választő pácienseknek: a cég úgy véli, hogy szerte az Egyesült Királyságban sok nő irigyli Middleton idomait, bár a 29 éves hercegnő elmondása szerint karcsú és sportos alakját az egészséges és kiegyensúlyozott étrendnek és ésszerű testmozgásnak köszönheti. A MYA szerint ezek a hagyományos módszerek sok nőnél nem működnek ilyen egyszerűen és extra segítségre szorulnak.

Az American Society for Aesthetic Plastic Surgery legutóbbi statisztikájából is kiderült, hogy a zsírleszívás a leggyakoribb plasztikai sebészeti eljárás a 35-50 éves korosztály körében, ugyanis a nők ezt a technikát tartják a legegyszerűbb megoldásnak a makacs zsíros területetek megszüntetésére.

A zsírleszívás után azonban még senki nem lesz Kate Middleton, maximum kicsit jobb idomú, mivel ő genetikailag „sovány”, a szerencsés ectomorphs-ok törzsébe tartozik, akik a többnyire hosszú, vékony csontjaik miatt kevésbé hajlamosak az elhízásra. Az ilyen felépítésű emberek viszonylag ritkán is fordulnak plasztikai sebészhez fenéklógás-megszüntetés, hátsó csúcsosságnövelés vagy  zsírleszívás miatt.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek