OFFLINE

Kate Middleton darázsderekát kínálja egy brit plasztikai cég

2012. június 26., kedd 16:57

Hazánkban még kevésbé elterjedt, nyugaton már annál trendibbnek számít a Brazíliából származó hóbort, a fenékplasztika. A kilencvenes évek óta ismert beavatkozás népszerűsítéséhez nagyban hozzájárult Jennifer Lopez hátsója, Kate Middleton és Vilmos herceg esküvője óta pedig a brit és az amerikai nők is Pippa Midletton fenéklázban égnek.

tk3s bm royal 00866943
Fotó: Michael Dunlea / Barcroft Media

Egy plasztikai sebészettel foglalkozó cég újabban, az aktuális trendeket meglovagolva Katalin hercegnével (alias Kate Middletonnal) reklámozza zsírleszívó kezelését. A brit divatipar már felfedezte a hercegnőben rejlő aranybányát, „Kate” hatást keltő ruhák tucatjai lepték el az üzletek polcait, például a világsajtót bejárt testszínű L.K. Bennett ruha eladása is ugrásszerűen megnőtt, 471 százalékos növekedésről számolt be az ASDA a színes farmerek terén, ami a hercegnőn nemrég látott korallszínű szűk farmernadrágnak köszönhető.

145756996
Fotó: Samir Hussein

MYA ( Make Yourself Amazing) a cambridge-i hercegné irigylésre méltóan vékony darázsderekát ígéri az őket választő pácienseknek: a cég úgy véli, hogy szerte az Egyesült Királyságban sok nő irigyli Middleton idomait, bár a 29 éves hercegnő elmondása szerint karcsú és sportos alakját az egészséges és kiegyensúlyozott étrendnek és ésszerű testmozgásnak köszönheti. A MYA szerint ezek a hagyományos módszerek sok nőnél nem működnek ilyen egyszerűen és extra segítségre szorulnak.

Az American Society for Aesthetic Plastic Surgery legutóbbi statisztikájából is kiderült, hogy a zsírleszívás a leggyakoribb plasztikai sebészeti eljárás a 35-50 éves korosztály körében, ugyanis a nők ezt a technikát tartják a legegyszerűbb megoldásnak a makacs zsíros területetek megszüntetésére.

A zsírleszívás után azonban még senki nem lesz Kate Middleton, maximum kicsit jobb idomú, mivel ő genetikailag „sovány”, a szerencsés ectomorphs-ok törzsébe tartozik, akik a többnyire hosszú, vékony csontjaik miatt kevésbé hajlamosak az elhízásra. Az ilyen felépítésű emberek viszonylag ritkán is fordulnak plasztikai sebészhez fenéklógás-megszüntetés, hátsó csúcsosságnövelés vagy  zsírleszívás miatt.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta