OFFLINE

Videón leshető el a szép fenék titka a Victoria's Secrettől

2012. június 25., hétfő 08:56

Igazán hiánypótló alkotás került ki az elkurvásodó Victoria's Secrettől, ugyanis végre megtudhatjuk, mitől van mindegyik modelljüknek ilyen szép feneke. Persze adottság kérdése, de a feszes tompor érdekében így is sokat dolgoznak, és most videón láthatjuk, miről is van szó. A Doutzen Kroes által végzett gyakorlatokat ráadásul az amerikai Schobert Norbi, a kalóznak öltözött Michael Olajide instruálja, aki láthatóan nem fél jól megdolgoztatni a modellt. Kroes a végén közli is, hogy senki ne lepődjön meg, ha a gyakorlatok után nem tud majd járni. Hiába, a jó segg nincs ingyen.

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta