OFFLINE

Összezsugorította Natalia Vodianova fejét a GQ magazin

2012. június 24., vasárnap 19:09

A Vogue-nak már elvileg nem szabad, de más magazinoknak nem kötelező emberibbnek és egészségesebbnek tűnő modelleket a címlapra tennie. Az orosz GQ júliusi borítójára a világ egyik legkeresettebb szupermodelljét, Natalia Vodianovát photoshoppolta viaszszerű Barbie babává. A fekete egyrészes fürdőruhában pózoló modell idegenszerű méreteket ölt a képen, szokatlanul sima lábai és karjai felett még el is siklanánk, de a fejét annyira összezsugorították a testéhez képest, hogy felmerül bennünk a kérdés, ez a lap trükkje, vagy tényleg nem szúrta ki senki a GQ-nál a bakit.

Az egyik legjobban kereső modell a francia Elle júniusi címlapján is látható, jóval egészségesebb kivitelben, mint az orosz lapban. Vodianova a francia Etam márka arca, ennek apropóján készült róla a magazinnak egy nyári, fürdőruhákat bemutató fotósorozat 'La Petite Reine Si' címmel, amit Benoît Peverelli fotózott.

A hónap photoshop bakijának mondható még a GQ-hoz hasonlóan Oroszországban készült Vogue júliusi címlapja is, melyen az 1987-ben született brit modell, Lily Donaldson pózol Richard Bush képén Chanelben, ám a modellt a fehér ruha sem láttatja nagyobbnak, sőt, konkrétan csontvékony lábakkal, mell- és derékbőség nélkül pózol a Vogue borítóján.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta