Miranda Kerr vagy Gwen Stefani jobb maxiruhában?

A szezon leghordhatóbb ruhadivatja a földig érő, bő maxiruha a celebanyáknak is bejött, hiszen trendi, kényelmes, könnyű benne mozogni és szellős a meleg nyárban. És ha kell, takarja, amit egy rövid szoknya, vagy egy szűk nadrág nem tud. A papuccsal sem rossz, de magassarkúval kifejezetten jól mutató, kiegészítőkkel variálható ruhákat most híres anyákon nézegetheti, aztán szavazhat, hogy melyikük a legcsinosabb!

A szupermodell Heidi Klum a bohó/hippi vonalat követte. Ehhez az aprómintás ruhához kötelező a hosszú nyaklánc, ráadásnak még egy kalap vagy egy saru is jól mutatna, de csak magában fölkapva is remek választás egy sétához a gyerekekkel.

Miranda Kerr pánt nélküli darabot választott a játszótérre menet, ami nem biztos, hogy jó ötlet volt: erre valószínűleg ő is rájött a serény felhúzogatást közben. Ráadásul egy pánt akkor is jól jön, amikor a gyerek rálép a ruha aljára és köldökig rántja az egészet, de erről nincs fotónk sajnos. A duplán csavart barna öv jól megy a virágokhoz, a többi kiegészítőt viszont sötétben kapkodhatta össze Kerr még hajnalban.

Egy divatdiktátor otthon is divatdiktátor. Rachel Zoe magához öltöztette kisfiát, aztán a hosszú csíkos ruháhot magassarkút húzott, amibe ugyan kapaszkodni kell a lábujjával is, de biztos dögösebb mint ugyanez papuccsal. A dupla ruha külső rétege horgolt anyag, jól rímel rá a kötött sapka, ami nem értjük hogy nem csúszik le a fejéről.

Gwen Stefani melloldal-villantó csíkos ruhájában igazi rockercsaj, nem finomkodik holmi virágmintával, keményen viseli a nyári cuccokat is. A macskaszem napszemüvegnél már csak a fiai ujjatlan inge a menőbb, a kockás minta most nagyon megy mindenhol. A fekete pántos szandál és a rockos nyaklánc tökéletes választás a fekete-fehér csíkos pamutruhához, ami biztos nagyon kényelmes és laza viselet.

A Mad Men-ben megismert szerepén kívül civilben is szuper stílusú January Jones sárga-szürke chevron, azaz cikk-cakk mintás pamutruháját egy arany gladiátorszandállal és a kisfiával egészítette ki. A nemrég szült színésznőnek nagyon jól áll ez a ruha, szőke hajával jól rímelnek ezek a hűvös árnyalatok.

Denise Richards ruhája egyszerű, de az élénk színe miatt mégsem unalmas. A narancssárga ruhához magassarkú helyett egy szimpla papucsot húzott, ami városi viseletnek kevésbé stílusos, de a három gyerek mellé biztosan praktikusabb. Az élénk színek a lesült bőrhöz önmagukban is elmennek, nem is kell kiegészítővel túlpakolni egy ilyen szettet.

És most szavazza meg, Ön szerint ki a legszebb maxiruhás celebnő?

A legcsinosabb híres anya maxiban

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek