OFFLINE

Menő vagy ciki Marc Jacobs szőrös óriáskalapja?

2012. június 18., hétfő 13:47

Jamiroquai rajongóknak egészen biztos bejön Marc Jacobs őszi kollekciójának egyik alapdarabja, a szőrös kalap.Ön mit gondol a következő szezon trendjéről?

Elkészültek a  női ruhákban előszeretettel mutatkozó Marc Jacobs őszi-téli szezonra szánt kampányképeinek provokatív előzetesei, mellyel azonnal reflektorfénybe került a a graffitis Kidultot felcukkoló tervező. A két főszereplő modell, az 1986-ban született francia származású Marie Piovesan és Mei Marte Van Haaster pózolnak vörös ajkakkal, kísértetnek sminkelve, túlméretezett, műszőrből készült kalapokban, horgolt kendőben és manó cipőkben Juergen Teller képein.

Marc Jacobs kampány 2012 ősz
Marc Jacobs kampány 2012 ősz
Fotó: Juergen Teller

Az acid jazz és funky lemezeiről ismert Jamiroquai és Dr. Seuss „Macska a kalapban” című könyve ihlette kollekció követi a nagy divatházak bemutatóin már beharangozott kalapdivatot, a show-kon felvonultatott klasszikus, romantikus, dandy vagy katonás stílus közül Jacobs mutatta be a legszürreálisabb és legrémisztőbb fejfedőket sápadt, beesett arcú modelljein.

A kollekción az amerikai tervező a világ egyik leghíresebb kalapkészítőjével, Stephen Jones-szal dolgozott együtt, aki már tervezett kalapot többek között Diana hercegnőnek és David Bowienak is, és olyan designerekkel kollaborált, mint Jean Paul Gaultier, Christian Dior vagy Vivienne Westwood, de a British Airways légiutaskísérőinek fejfedőiért is ő felelt. Szavazzon, ön szerint menő vagy ciki a Helena Bonham Carternek biztosan tetsző óriási műszőr kalap!

1152 szavazat 996 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta