Menő vagy ciki Marc Jacobs szőrös óriáskalapja?

Jamiroquai rajongóknak egészen biztos bejön Marc Jacobs őszi kollekciójának egyik alapdarabja, a szőrös kalap.Ön mit gondol a következő szezon trendjéről?

Elkészültek a  női ruhákban előszeretettel mutatkozó Marc Jacobs őszi-téli szezonra szánt kampányképeinek provokatív előzetesei, mellyel azonnal reflektorfénybe került a a graffitis Kidultot felcukkoló tervező. A két főszereplő modell, az 1986-ban született francia származású Marie Piovesan és Mei Marte Van Haaster pózolnak vörös ajkakkal, kísértetnek sminkelve, túlméretezett, műszőrből készült kalapokban, horgolt kendőben és manó cipőkben Juergen Teller képein.

Marc Jacobs kampány 2012 ősz
Marc Jacobs kampány 2012 őszJuergen Teller

Az acid jazz és funky lemezeiről ismert Jamiroquai és Dr. Seuss „Macska a kalapban” című könyve ihlette kollekció követi a nagy divatházak bemutatóin már beharangozott kalapdivatot, a show-kon felvonultatott klasszikus, romantikus, dandy vagy katonás stílus közül Jacobs mutatta be a legszürreálisabb és legrémisztőbb fejfedőket sápadt, beesett arcú modelljein.

A kollekción az amerikai tervező a világ egyik leghíresebb kalapkészítőjével, Stephen Jones-szal dolgozott együtt, aki már tervezett kalapot többek között Diana hercegnőnek és David Bowienak is, és olyan designerekkel kollaborált, mint Jean Paul Gaultier, Christian Dior vagy Vivienne Westwood, de a British Airways légiutaskísérőinek fejfedőiért is ő felelt. Szavazzon, ön szerint menő vagy ciki a Helena Bonham Carternek biztosan tetsző óriási műszőr kalap!

Oszd meg másokkal is!
Menő! (1396) (1571) Ciki!
Mustra