OFFLINE

Az informatív karkötő közli, ha viselője szingli és dugni akar

2012. június 18., hétfő 19:59

Ha valakinek nem lenne elég, hogy a Facebookon bárki számára egyértelművé teheti kapcsolati státuszát, az most a Buump feliratos karkötőivel közölheti a külvilággal, hogy érdemes e vele próbálkozni.

pack-looking-for-status

Azt, hogy férfit vagy nőt keresünk, nem lehet egyértelműen jelezni a feltünő színű darabokkal, viszont kombinálhatjuk a pár éve botrányt kavart színes műanyag karperecekkel is, amivel a tinilányok üzentek az osztálytásaiknak, hogy csak ölelésre vagy esetleg szopásra is hajlandóak. Így a variációk száma végtelen, de kell ez nekünk? Hamarosan csalfa férfiak karján szerepel hogy házas, de azért egy kis mókára vevő lenne? És Ön hordaná a csuklóján a magánéletét?

1579 szavazat 1753 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta