OFFLINE

Menő vagy ciki a Givenchy gyöngyökkel televarrt piros cipője?

2012. június 16., szombat 10:47

A Givenchy kreatív igazgatójánál, Riccardo Tiscinél már a 2012-es tavaszi/nyári kollekciója bemutatóján érezni lehetett, hogy nem csak a női, de a férfi ruhák terén is új korszakhoz érkezett. A trenddiktáló Tisci a korábbi sötét, gótikus stílusból a virágos, színes, csicsásabb stílus felé fordult, emlékezzünk csak a férfinadrágra csempészett papagájvirágokra.

A 2012-es őszi szezonra készült egy igen vad, olasz gengszter bakancs, mely a bőrcsizmák és kosárladbacipők találkozásából születhetett, Oxford típusú felső résszel, Goodyear kiépítéssel. A klasszikus férfi ruhatárat és a városi lazaságot ötvöző, erőteljes vörös árnyalatban készült bokacsizma dekoratív gyöngydíszítéssel van még jobban eldurvítva, de akinek a szín már túl sok, az egy fokkal szofisztikáltabb, barna, matt és lószőrből verzióban is megveheti a lábbelit 2012 őszétől a Givenchy boltokban. A cipő árára már most nagyon kiváncsian vagyunk – de ártól függetlenül, önnek tetszik ez a bakancs? Vagy kiszalad tőle a világból? Szavazzon!

Givenchy Hightop Hybrid cipő 2012 őszére
Givenchy Hightop Hybrid cipő 2012 őszére
1360 szavazat 1334 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta