Vegyen magára híres szőke nőket!

A rajzfilmhősös nyári pólók és az óriás virágokkal díszített felsők mellett idén a vintage fotókkal nyomott pólók is nagyon menőnek számítanak, ezért aztán a francia márka, a Maje az egyik legnépszerűbb francia ikont, Brigitte Bardot-ot nyomta felsőire.

Bár félő, hogy ha Brigitte Bardot-val a felsőnkön jelenünk meg valahol, a saját stílusunk könnnyen háttérbe szorul, úgy tűnik, hogy a divatcég nagyon is jól ráérzett arra, hogy mi kell a mai modern nőnek, mert Bardot-val díszített pólóikat még 185 dollárért, azaz 39700 forintért is viszik, mint a cukrot. Ennyi pénzért választhatunk fekete-fehér és színes fotóval nyomott pólók közül, a mi kedvencünkön a fanatikus állatvédő hírében álló szexi, szőke színésznő egy őzikét csókolgat.

Szőke nős fotóval nyomott pólót árul az Urban Outfitters is, a cég Bruce McBroom Farrah Fawcettről készült, híressé vált poszterét tette a fehér anyagra. Az amerikai színésznő karrierjén jelentősen lendített az őt vörös fürdőruhában ábrázoló poszter, mely több, mint tizenkétmillió példányban kelt el világszerte. Ennek köszönhetően volt Fawcett 1976-tól kezdve három szezonon keresztül a Charlie angyalai című sorozat legnépszerűbb arca.

A hatvankét évesen, rákban elhunyt színésznő fotójával kapható, 24 dolláros (5100 forintos) póló eladásának bevételének nagy részét a Farrah Fawcett Alapítványon keresztül a rákkutatásra fordítják majd.

De nem csak szőke szépségideálokat viselhet felsőjén: ha retró karatebajnokosra vágyik, 20 dollárért, (4200 forintért) itt rendelhet Bruce Lee pólót, de vintage fotóval nyomott felső a Zarában is kapható, ott csak 7595 forint.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek