Nem vibrátor, csak luxusparfüm

A bécsi székhelyű luxusparfüm-gyártó cég drága illatokkal kereskedik, csak azt nem értjük, miért kell a több ezer eurós (17,5 milliliteres) parfümöknek gyakorlatilag vibrátor reklámot csinálni.

pure distance

„A Puredistance Master parfümök a világ legexkluzívabb parfümjei közt szerepelnek. Az elegáns illatokat Londonban és New Yorkban készítik mester-parfümőreink. Időtálló és igazán exkluzív. A Puredistance egy független vállalat, mely igazán exkluzív mesteri parfümkollekciót kínál” – olvasható a cég honlapján, de mi még mindig nem értjük, hogy akkor miért egy kirúzsozott női száj szorítja a műbránerre hajazó parfümös tubust, ez mit ad hozzá a világ egyik legexkluzívabb illatához? Merthogy a nyálcsorgatós nő képe se nem tűnik exkluzívnak, se nem elegáns szerintünk. Ahogy az sem, hogy három sorban háromszor az exkluzív szó.

A modell szájába fogott üvegcsét egyébként kézzel díszítették, és miden darabnak külön sorszáma van – derül ki a cég Facebookjáról. Egy igazán limitált példány az aranytokos, kristályos parfümből 2750 euro (812 ezer forint), a rozsdamentes acél verzió 1750 (517 ezer forint), és 165 euróért (49 ezer forint) csak újratöltő spray-t adnak – mondjuk akit az illat érdekel, annak ez is elég kell legyen.

Puredistance parfüm Magyarországon is kapható, a budapesti Le Méridienben, azt csak megsaccolni tudjuk, milyen lehet az illata: a leírás szerint érzéki, tiszta, felejthetetlen, van benne mandarin, feketeribiszke, magnólia, rózsa, jázmin, mimóza és még biztos sok egyéb is. A csomagolása exkluzív, az biztos (jaj de jó, tizedszer is leírhattuk az exkluzív szót).

De nem is ez a lényeg, hanem az említett reklám: ön szerint jó ötlet ilyen hatásvadász, de tulajdonképp semmitmondó képpel parfümöt reklámozni? A legtöbb illatot szexszel adják el, az igaz, de muszáj ennyire direktnek lenni? Ön szerint elegáns a fotó, meghozza a kedvét pár ezer euró elköltéséhez, vagy inkább röhejes? Nyomjon menőt, vagy cikit, aztán véleményezzen kommentben!

Oszd meg másokkal is!
Menő! (2398) (3293) Ciki!
Mustra