OFFLINE

Ha túl hosszú az öv, le ne vágja!

2012. június 15., péntek 09:59

Míg régen a túl hosszú öv felesleges részével nem tudnunk mit csinálni, és csak dugdostuk meg levágtuk, az utóbbi évek hálás trendje szerint külön jó, ha kötözgetni kell a csaton túli részt. A kifutókon, a divatblogokban és a streetstyle fotókon is feltűntek a kreatív hurkok, most pedig Xenia Kuhn, a FaSHionRoLLa divatbloggere összeszedte a legjobb módszereket. A vékony, színes öv újra divat, minden bolt tele van vele, a turkálók meg pláne, úgyhogy ha beszerezte az idei kedvencét, már csak egy látványos hurok, és kész a trendi derékravaló! A galériánkba végignézheti a 12 legklasszabb módszert!

Ne maradj le semmiről!

SZÓLJON HOZZÁ!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta