OFFLINE

Lady Gaga parfümje fekete és tiniszagú

2012. június 14., csütörtök 19:01

Lady Gagától abszolút valami extrém parfümöt vártunk, de még így is siekrült meglepnie: kevesen adnak ki fekete színű löttyöt illatszer címén, de a Fame névre keresztelt folyadék bizony fekete. Nem, nem csak az üvege színezett. A csomagolás egyébként nem annyira különleges, sőt, elég olcsónak néz ki a tüskés kupak, de biztos így is nagy sikere lesz Gaga milliónyi rajongója közt.

Ilyen Gaga szaga
Ilyen Gaga szaga

A parfüm illatáról korábban az keringett, hogy vér és spermaszagú lesz (hja, hogy a vér/sperma tematikát már a Metallica ezer éve ellőte…), de végül nem az lett, hanem virágillatú. A parfümben fellelhető jegyek leírása meg olyan, mint egy depressziós 17 éves verse – legalábbis a Gawker szerint. A dobozon ugyanis a következő olvasható arról, mi alkotja Gaga illatát: nadragulya könnye, nagy kosborfürt össztört szíve (igen, eredetiben a tiger orchidea sokkal jobban hangzik), a tömjén fekete fátyla, sáfrány és méz esszenciája, porlasztott sárgabarack.

A Gawker szerint a fekete doboz és a túláradó leírás még csak-csak megbocsátható, de az, hogy az üvegcse olyan, mint egy iszappal töltött tojás, az nem. A parfüm egyébként a „balck water” technológiától fekete, tehát kifújva nem hagy nyomot. Hogy mikortól, hol és mennyiért kapható, az még sajnos nem derült ki.

Íme, a költői összetevők
Íme, a költői összetevők

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

  • 2012.06.14 21:35:22Fenimore

    Most miért? Hű maradt magához a csaj :) Ezt a black water technológiát olvasva azon gondolkodtam, a csodás illatok, meg összetört szívek mellett jókora szintetikus nyál lehet a cucc úgy egyébként. Tudom, a többi is az, de ez konkrétan elijeszt. Pedig jól néz ki, nekem bejönnek az ilyenek.

  • 2012.10.14 22:40:09LittleMonster

    Nekem nagyon tetszik az illata! Próbáljátok ki! :)
    És nem giccses, édes. Még a férfi ismerőseimnek is tetszik, annak is, aki nem sok édes parfümöt szeret.. Ez nagyon jó illat! :) Telitalálat! (L)
    Az üveg pedig hű Gagához!

SZÓLJON HOZZÁ!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta