OFFLINE

Karl Lagerfeld tervezői válságban van, vagy tényleg csak magára tud gondolni?

2012. június 12., kedd 17:28

Az önimádatáról és csípős beszólásairól ismert Karl Lagerfeld néhány nappal ezelőtt tovább bővítette egyre nagyobb hatalommal bíró, saját nevével fémjelzett birodalmát és bemutatta a brit I Love Dusttal közösen készített, limitált szériás pólókollekcióját. Az 1933-ban született tervező Karl by Karl Lagerfeld néven az év elején tervezett egy 70 darabból álló, szerényen Karl névre keresztelt kollekciót, melyben műbőr, PVC és flitter anyagú fehér és fekete ruhákat árult a Chanel árakhoz képest olcsón (20 ezer és 210 ezer).

A férfiaknak és nőknek is egyaránt ajánlott felsőrészek az elmúlt évek tapasztalatai alapján nem okoztak akkora meglepetést, mivel Lagerfeld ezekre a darabokra is a már kínossá és unalmassá váló ismertetőjegyeit pakolta: választhatunk Karl Lagerfel arcával, ikonikus ujjatlan kesztyűjével és  nyakkendős mellénnyel díszített rövid ujjú pólót, sárga, fehér, piros, vagy szürke színben.

Karl Lagerfeld és az I Love Dust közös kollekciója
Karl Lagerfeld és az I Love Dust közös kollekciója

A New York-i West Village-ben található Karl by Karl Lagerfeld Pop-Up Store-ban a felsőkön kívül a polcokra kerültek a tervező emlékezetes Diet Coke dobozai, ingei, cipői, kabátjai és mackói is. Az exkluzív együttműködés végeredményei, melyekről nehezen tudnánk elképzelni, hogy maga a tervező felvenné bármelyiket is, 95 dollárért, 22600 forintért már beszerezhetőek a párizsi Colette-ben és a karl.com-on.

Önnek tetszenek Lagerfeld pólói?

 • 95
  Unom Lagerfeldet
 • 29
  Bármit csinál, az csak jó lehet
 • 194
  Parasztvakítás a legújabb kollekció
 • 55
  Ennyi pénzért ennyi jár Lagerfeldből

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta