Seth Meyers átlátszó csipkeruhában konferál

A Saturday Night Live oszlopos tagja a Comme des Garçons férfiaknak tervezett csipkeruhájában nyitotta meg a CFDA díjátadót: a fekete otthonkára emlékeztető ruhadarab elég jól illett a komikushoz –aki nyilván viccet akart csinálni ebből a vadhajtásból–, de komoly emberen nem tudnánk elképzelni. Pedig Mar Jacobs is megfuttatta már a fehér alsógatyával viselendő fekete, áttetsző, térdig érő csipkecsodát a májusi MET gálán – őt is vegyes kritikákkal illeték a nem szokványos viselet miatt.

Az Amerikai Divattervezők Szövetségének éves gáláján a Comme des Garçons ruha kevésbé volt felkavaró egyébként, mint az, hogy Meyers John Gallianón poénkodott: kevesen nevettek a zsidózós divattervező kifigurázásán – írja a Daily Mail. A poén egyébként a következő volt: „A divat és a komédiázás úgy összetartozik, mint Galliano és a Bar Mitzvah” – mondta Meyers a gálán. „Huh, ez a vicc annyira rosszul sült el, hogy ki fognak rúgni a Diortól” – tette hozzá a komikus, mikor látta, hogy a közönség nem vevő a poénra.

Beszédének nagy része egyébként Marc Jacobsra volt kihegyezve, MET gálás, csipkés megjelenése tényleg magas labda volt: „Na, akkor meg is van az év legjobban öltözöttje: Marc Jacobs a MET gálán! Hosszú utat kellett megtennem, hogy bebizonyítsam, tiszta fehérnemű van rajtam! Kin állt jobban amúgy? Marc Jacobson vagy egy olasz özvegyen?” És ha már Marc Jacobs megkapta a magáét, kapja Seth Meyers is: ön szerint menő vagy ciki áttetsző csipketunikában, fehér boxerban konferálni? Vicces a komikus, vagy inkább kínos? Szavazzon!

Oszd meg másokkal is!
Menő! (1436) (1532) Ciki!
Mustra