OFFLINE

Milliókon segít a pattanásos tinilány

2012. június 9., szombat 10:15

Cassandra Banksont, a komoly bőrproblémákkal küszködő 19 éves tinilányt annyit terrorizálták az arcát borító ronda vörös pattanások miatt az iskolában, hogy kénylen volt gyorsan belejönni a profi sminkelésbe. Hogy a kegyetlen cikizésektől megszabaduljon, az egyébként nagyon helyes, csinos lány addig próbálkozott a különféle kozmetikumokkal, alapozókkal, korrektorokkal és púderekkel, míg végül nem csak sima arcbőrt, de egy közel 8 milliós nézettségű Youtube videót is sikerült osszehoznia. Az egész arcát, homlokát, nyakát és vállát is beborító gyulladt, vörös dudorkat 10 perc alatt tünteti el a megfelelő szerekkel, az erről készült videó pedig nyilván hatalmas segítség rengeteg tininek, akik ezzel a problémával küzdenek. Cassandra videóit meg is kéne néznie minden lánynak, aki csak feltűnőbbé teszi pattanásait a bénán használt korrektorokkal, úgyhogy ha ismer ilyet, kérjük mutassa meg neki ezt a posztot, köszönjük. Videó a hajtás után!

A pattanásgyűrűért biztos nem rajongó, bőrgyógyásznak készülő lány rendesen beleásta magát a témába, több videója készült egyéb sminktipekkel és a pattanások kialakulásáról, azok helyes kezeléséről is értekezik Youtube csatornáján. Azt reméli, hogy a videó feltöltésével sok sorstársának segíthet, úgyhogy még saját, sminktelen arcát is megmutatja, amihez biztosan nagy bátorság kellett. Cassandra régóta szenved a súlyos bőrbetegséggel és saját maga is undorítónak tartja az egyébként most egész jó állapotban lévő bőrét. A videójának köszönhetően modellmunkára is felkért lány nagy álma, hogy saját bőrápoló termékeket készítsen és forgalmazzon.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta