no

Menő, vagy ciki Willow Smith tüskés táskája?

Willow Smith a popsztár imidzset elhagyva az emo stílus felé kacsintgat. A figyelemfelkeltést kereső, reflektorfényben felnőtt 11 éves kislány bő fekete szerelésben, narancssárga hajjal, pasztellkék körmökkel és lila, tüskés hátizsákkal érkezett meg a rangos francia filmfesztiválra Cannes-ba, a Madagaszkár 3 vetítésére. A film egyik főszereplőjének, viziló Glóriának ugyanis Willow anyja, a 43 éves Jada Pinkettt Smith volt a hangja.

A tinisztárrá avanzsált celebgyerek még keresi önmagát, ez a korát elnézve rendben is van: nem csak ruhatárát, frizuráját is hetente változtatja, fél év alatt megvolt neki a leborotvált, a felnyírt, az oldalra fésült, a rózsaszín műhajas, és a copfos frizkó több változata is. A vagány cipőkért is rajongó Willow nem mindennapi lábbeli-kollekcióval rendelkezik, egy-két darabnál azért felmerült a kérdés, hogy hogyan tud járni ezekben a felhőkarcolókban.

Ilyen darabnak számít például a nemrég Párizsban fotózott Spice Girls korszakot idéző cipője: az amerikai zászlós platformcipő ezüst tüskékkel volt díszítve. A cipőről készült paparazzi-fotók hamar bejárták a világsajtót, enyhén szólva is sokkolva a közvéleményt. Az Anyák napi sétán látott cipő szolidabb változatát ön is megrendelheti magának, vagy gyermekének, csak 50 dollár (11200 forint) a Converse-nél (itt), de van 26 dolláros (5800 forint) verzió is (itt).

A valószínűleg a Neumann Marcusnál kapható tüskés hátizsák koppintott mását a MadPax árulja almazöld, rózsaszín, fekete és kék színekben, az ára pedig 33 és 58 dollár, 7300 és 12900 forint között mozog. Ön szerint menő, vagy ciki a lila tüskés hátizsák? Venne hasonlót? És Willow Smith cipőihez mit szól? Nézze meg őket a galériában, és mondja el véleményét kommentben!

Oszd meg másokkal is!
no
Menő! (1581) (1684) Ciki!
Mustra