OFFLINE

Menő, vagy ciki Willow Smith tüskés táskája?

2012. június 7., csütörtök 16:10

Willow Smith a popsztár imidzset elhagyva az emo stílus felé kacsintgat. A figyelemfelkeltést kereső, reflektorfényben felnőtt 11 éves kislány bő fekete szerelésben, narancssárga hajjal, pasztellkék körmökkel és lila, tüskés hátizsákkal érkezett meg a rangos francia filmfesztiválra Cannes-ba, a Madagaszkár 3 vetítésére. A film egyik főszereplőjének, viziló Glóriának ugyanis Willow anyja, a 43 éves Jada Pinkettt Smith volt a hangja.

A tinisztárrá avanzsált celebgyerek még keresi önmagát, ez a korát elnézve rendben is van: nem csak ruhatárát, frizuráját is hetente változtatja, fél év alatt megvolt neki a leborotvált, a felnyírt, az oldalra fésült, a rózsaszín műhajas, és a copfos frizkó több változata is. A vagány cipőkért is rajongó Willow nem mindennapi lábbeli-kollekcióval rendelkezik, egy-két darabnál azért felmerült a kérdés, hogy hogyan tud járni ezekben a felhőkarcolókban.

Ilyen darabnak számít például a nemrég Párizsban fotózott Spice Girls korszakot idéző cipője: az amerikai zászlós platformcipő ezüst tüskékkel volt díszítve. A cipőről készült paparazzi-fotók hamar bejárták a világsajtót, enyhén szólva is sokkolva a közvéleményt. Az Anyák napi sétán látott cipő szolidabb változatát ön is megrendelheti magának, vagy gyermekének, csak 50 dollár (11200 forint) a Converse-nél (itt), de van 26 dolláros (5800 forint) verzió is (itt).

A valószínűleg a Neumann Marcusnál kapható tüskés hátizsák koppintott mását a MadPax árulja almazöld, rózsaszín, fekete és kék színekben, az ára pedig 33 és 58 dollár, 7300 és 12900 forint között mozog. Ön szerint menő, vagy ciki a lila tüskés hátizsák? Venne hasonlót? És Willow Smith cipőihez mit szól? Nézze meg őket a galériában, és mondja el véleményét kommentben!

1397 szavazat 1253 szavazat

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

SZÓLJON HOZZÁ!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta