OFFLINE

Kinek áll jobban Alexander McQueen piros ruhája?

2012. június 5., kedd 07:56

Katalni hercegné a II. Erzsébet trónralépésének 60. évfordulóját ünneplő hajófelvonulásra egy piros Alexander McQueen ruhát választott a tervező 2011-es kollekciójából. A divatszakértők egy részének tetszik a döntése, mondván, a feltűnő, mégis egyszerű ruhában nem ragyogja túl a fehérbe öltözött királynőt, mások szerint viszont megint Katalin viszi a prímet, ami ez esetben udvariatlanság.

Kinek áll jobban a ruha?

 • 2130
  Katalin hercegnének
 • 128
  Kim Kardashiannak
 • 37
  Egyiküknek sem
 • 103
  Mindkettejüknek
 • 46
  Tulisa Contostavlosnak

Katalinról rég tudjuk, hogy az ésszerű spórolás híve, így nem meglepő, hogy nem a legújabb McQuen kollekcióból választott ruhát magának, az viszont annál érdekesebb, hogy Kate Middleton két nem túl kedvelt celebtől inspirálódott: Kim Kardashian és Tulisa Contostavlos ugyanis már viselt az övé hasonló ruhát 2011-ben. Míg a hercegné szokásos nude L.K. Bennett cipőjével vette fel a piros ruhát öv nélkül, Lock & Co kalappal, Kardashian kígyómintás Louboutinnel és Jimmy Choo táskával viselte 2011 augusztusában a ruha rövidebb, ujjatlan verzióját. Tulisa Contostavlos is rövidebb és ujjatlan verzióban választotta a McQueen ruhát –anno a katalógusban is úgy szerepelt–, ő egy X-Factor meghallgatásra vette fel tavaly júliusban (képet itt talál róla).

Bár Kardashian és Middleton majdnem ugyanazt a ruhát viselik, annyira különböző a testalkatuk és stílusuk, hogy első ránézésre fel sem tűnik, hogy összeöltöztek. Ön szerint kin mutat jobban a McQueen ruha? És melyik fazon szebb: az ujjatlan, mini, vagy a hosszított?

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2012.06.05 09:45:18victor vacendak

  "Kinek áll jobban Alexander McQueen piros ruhája?"

  Ez költöi kérdés, ugye? Vagy van értelme válaszolni? Mert szerintem nagyon egyértelmű, hogy a fit királyi feleségen paszentos minden ruha, a fotosopos vízilón meg nem áll jól semmi, maximum a leopárdmintás kényszerzubbony egy jól megpakolt KRAZ állna jól.

 • 2012.06.05 09:58:09yyy9

  victor vacendak :D Nekem a "kövér disznó" jutott eszembe, de alapvetően a tiéddel ("fotosopos víziló") is teljesen egyetértek.

 • 2012.06.05 10:08:38Lady Ann

  Tényleg ez a divat? Lehet választani a fotosopos víziló és a fotosopos csontváz között? Legalább a hercegné valódi nő valódi arányokkal...

 • 2012.06.05 10:35:36zalla

  Kicsit nevetséges a "divatszakértők véleménye". Egy ekkora eseményt percről perce terveznek meg, minden apró részlettel, gondolom nem véletlenül vett fel a hercegné piros ruhát...

 • 2012.06.05 11:27:53Mrs.Columbo

  Lady Ann: Ne haragudj, de akinek a válla szélesebb, mint a csípője, az melyik iskola szerint számít arányosnak?

  Amúgy az egyik túl széles a ruhához-meg egyébként is (mondjuk a rakott szoknya szélesíti a csípőt, ezt már kb. az ovis ünnepségekkor megtanuljuk), a másik meg undorító aszadék (főleg hátulról), aki bármit vesz fel, nyakon alul akkor is egy 90 éves aszott öregasszonynak néz ki.

 • 2012.06.11 14:56:40Sisa.huka

  Azért az erős túlzás, hogy "aszadék", nem? Egyrészt mert szerintem Middleton nem az és nem valószínűsíthető, hogy "nyakon alul akkor is egy 90 éves aszott öregasszonynak néz ki".
  Igen, felszedhetne pár kilót, de azért az meredek, amit jópár irigye mondogat róla. Megnézném, ti milyenek vagytok.
  Nem mellesleg tényleg van olyan, akinek ilyen az alkata, bármennyit, bármennyire egészségesen étkezik is, kiegyensúlyozott lelki állapotban van, akkor is ilyen és kész. Nem kell ehhez testképzavar, anorexia /bulímia, legtöbbször a gének határozzák meg. Én pl. normál testalkatú vagyok, ha nem sportolok és zabálok: rögtön feljön pár kiló. A testvérem meg a családnak arra az ágára ütött, akik u.ezt büntetlenül megtehetik, mégis kifejezetten karcsúak, sőt vékonyak maradnak. És igen, új emberek gyakran megkérdezik a rokonság azon részét és a tesómat is, hogy csinálják, hogy egyáltalán nem híznak? De ez bántó is lehet egy idő után, úh.ahogyan a kövéreknek, úgy a soványaknak se kéne beszólogatni, mert nem biztos, hogy ez választás kérdése. Most arról beszélek, amikor alkatról, nem anorexiáról van szó- viszont ezt honnan tudod, amikor ismeretlenül ítélkezel?

SZÓLJON HOZZÁ!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta