OFFLINE

Algoritmus a tökéletes melltartóvásárláshoz

2012. június 5., kedd 20:19

Volt Microsoft alkalmazottak létrehozták a tökéletes szabású melltartó algoritmusát – olvasható a Gizmodóban. Aarthi Ramamurthy és Michelle Lam San Franciscoból a nemrégiben indul online fehérnemű áruház, a True & Co. agyasai. Microsoftosokra jellemzően nemcsak egy szimpla webáruházat indítottak, de megalkottak egy algoritmust is, amivel még testhezállóbbá tették a vásárlást.

stockfresh 1235373 sexy-female-body sizeM

Lam és Ramamurthy egy online kérdőívet készítettek, amiben olyan kérdések szerepelnek, mint a melltartóméret, mellforma, kosárméret stb. A kérdéssorozat végén az e-mail cím megadása után a felhasználó átirányításra kerül egy új oldalra, ahol a megadott válaszok és egy algoritmus alapján közli az oldal az eredményt és felkínálja a szerinte a felhasználó számára ideális melltartókat.

Ötször 45 dollár (11 ezer forint) kicsengetése után öt melltartó boldog tulajdonosa lehet a felhasználó: ebből hármat ő választ ki a fenti kínálatból, kettőt pedig a True & Co. Amennyiben mégsem tetszenek a melltartók, a 225 dollár természetesen visszajár a termékek visszaküldést követően.

Arról egyelőre még nincs információnk, hogy az algoritmus valóban jól működik-e, mert még nem nagyon vannak visszajelzések az oldal vásárlói felől. Az mindenesetre pozitívum az oldal részéről, hogy garantálja a 45 dollár visszatérítését, amennyiben elégedetlen a vásárló a kapott termékekkel, tehát egy próbát mindenképpen megér a dolog.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta