OFFLINE

Májusi Photoshop-bakik: túl lapos has, túl vékony Mihalik

2012. június 4., hétfő 10:39

A Huffington Post összegyűjtötte a májusi hónap legdurvább Photoshop tévedéseit: jópár összejött, mi most csak a feltűnőbbeket vesszük sorra. Pédául az Oasis webáruházából időközben törölt Butterfly fantázianévre hallagtó ruhához készült katalógusfotót, melyen a modell egyik lábát teljesen leretusálták az utómunkák során. Az Asos Facebook oldalára is felkerült egy érdekes kép, melyen a modell testszínű fehérneműjét akarhatták kiemelni, de a nagy igyekezet közben természetellenesen egyenes csípőt rajzoltak neki.

És itt van a legújabb Kardashian fehérneműreklám is: az örmény nővérektől már megszokhattuk, hogy minden fotójukat rommá photoshoppolják, úgyhogy nekünk fel sem tűnt, hogy valami ne lenne rendben a képpel.

A gyűjtésben helyet kapott két magazin, az egyik az amerikai Marie Claire júniusi száma, melynek címlapján Jessica Alba olyan lapos hassal pózol, amilyet csak vonalzóval lehet húzni. Arról már ne is beszéljünk, hogy mitől lett a színésznő arca hullafehér és teljesen kifejezéstelen – az utómunkás szakember nem állt a helyzet magaslatán.

Mihalik Enikő egyik munkája is helyet kapott a legrosszabb képek gyűjteményében, mégpedig a Harper's Bazaar címlap, melyről mi is cikkeztünk: a nőies modellt ugyanis pálcika-Barbie-vá retusálta valaki, és sajnos rá sem lehet ismerni Magyarország egyik legelismertebb modelljére a neves magazinban. Nézze meg a galériában ön is a legkeményebb májusi photoshop-bakikat!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta