OFFLINE

A Cartier gyűrűt csinál bárki kedvenc zenéjéből

2012. június 4., hétfő 18:17

A Cartier cég különös ékszerekkel kísérletezik: a legújabb 3D nyomtatási technikát alkalmazva hangokat alakítanak át ékszerekké. A tervező, Alvaro Sato egy olyan algoritmust alkotott meg, mely a hanghullámokat átalakítja, így azok a térben jelennek meg. Ezeket a "drágaköveket" 3D-ben nyomtatják ki, és rozsdamentes acélból készítik el, arany festéssel. „A gyűrűk mindig egyedi formában valósulnak meg, és tükrözik a környezet rezgéseit” – mondta el Sato. Minden gyűrű egy percnyi hangot jelenít meg, és annyira egyedi, soha többé nem lehet ugyanolyat előállítani.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta